Newboyz, Rotterdam

Laan van Avant-Garde 346, Rotterdam (Zuid-Holland)

Newboyz

Next Generation voor uw ICT!

ICT. Misschien zegt het u wat, misschien ook niet. Feit blijft, dat u ermee aan de slag moet. Want ICT werkt, voor u en uw klanten. Newboyz helpt u hierbij, onder meer met Remote Beheer: voor troubleshooting en regelmatige controle, ondersteuning en onderhoud op afstand. Dat scheelt u tijd, geld en zorgen. Ook op het gebied van advies, webhosting en E-marketing is Newboyz uw betrouwbare partner.

Advies

Beveiliging, telewerken, werkplekken en netwerken. Voor ondernemingen kan het lastig zijn een weg te vinden in het bos van de ICT. Met Newboyz beschikt u over een specialist die voor u klaar staat en uw bedrijf kent. Newboyz stelt wensen en eisen die de klant aan haar ICT infrastructuur stelt centraal. Newboyz biedt oplossingen die passen bij uw manier van werken. Eventueel worden deze oplossingen voor u ge´mplementeerd, zodat de oplossingen gaan werken en u de investering meteen gaat terugverdienen.

Beheer

Een storing komt altijd onverwacht op een moment dat het u niet uitkomt. Dan is het prettig dat uw ICT specialist bereikbaar is, ook buiten kantooruren. Newboyz maakt veel gebruik van remote beheer. Vanuit ons kantoor kunnen wij op afstand de infrastructuur en monitoren beheren. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Geen reiskosten
  • Snellere afhandeling van storingen
  • Werkzaamheden kunnen na kantooruren uitgevoerd worden

Natuurlijk kunt u bij Newboyz ook terecht voor Onsite beheer. Een medewerker van Newboyz is dan op afgesproken tijden of dagen bij u op kantoor voor het uitvoeren van beheer werkzaamheden. En ook voor Adhoc beheer kunt u bij Newboyz terecht. Het beheer wordt alleen op uw signaal uitgevoerd.

Omdat niet alle bedrijven over een even groot ICT budget beschikken, biedt Newboyz u Open Source software aan. Open Source software wil zeggen software die ofwel gratis is of tegen een kleine vergoeding mag worden gebruikt. Newboyz biedt hiermee tegen zeer concurrerende prijzen diensten aan.

Over Newboyz

Informatietechnologie houdt meer in dan alleen automatisering. Denk aan het inrichten van werkstations, file-, print- en mailservers en firewalls, maar ook aan het aanleggen van netwerken. Newboyz adviseert in uw ICT behoefte, in begrijpelijke taal en met een gestructureerde aanpak. Daarnaast biedt Newboyz een pakket automatiseringsdiensten aan, die modulair toepasbaar zijn. Met andere woorden: u neemt af wat u nodig heeft. Zo simpel kan ICT zijn.

Contact opnemen