Naturama BVBA, Lennik

Tuitenbergstraat 84, Lennik (Vlaams-Brabant)

Naturama is de specialist in ramen, deuren en veranda's. Zit u met oude ramen die dringend vervanging vragen? Naturama voorziet de oplossing. Samen met u brengt Naturama, bestaande uit de broers Peter en Bart Aalbrecht, uw wensen in kaart en werken zij een volledige oplossing op maat uit. Of het nu gaat om deuren, ramen, sectionale poorten, garagapoorten of veranda's, Naturama staat voor u klaar. Ongeacht of u nu kiest voor sobere lijnen of een rustieke stijl, met al 25 jaar ervaring in de sector weet u dat u van Naturama op aan kunt.

Naturama werkt met PVC, aluminium en hout.Naast ramen, deuren en veranda's realiseren wij ook producten zoals rolluiken en zonwering. Daarbij bepaalt u zelf de stijl, de kleur, de afwerking en het niveau van isolatie.

Schuifdeuren van Naturama

Sterke punten Naturama

Een van de sterke punten van Naturama zijn renovatiewerken waarbij we alles tot in de puntjes afwerken. Wij werken steeds met topkwaliteit zoals materiaal van Wymar and Reynaers. Beide merken verzekeren u een eindeloze
creativiteit en revolutionaire afwerking van kunstof raam- en deursystemen en veranda's. Bekijk hier onze referenties zodat u een indruk van ons werk krijgt.

Kies voor een unieke en exclusieve uitstraling van uw huis: Kies voor Naturama! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsofferte.

Deuren van Naturama

 

Contact opnemen