Smit - van Eck Bewindsbureau, Zaandam

Cornelis van Uitgeeststraat 1A, Zaandam (Noord-Holland)

Smit - van Eck, Zaandam

Heeft u hulp nodig bij uw financiŽn? Dan is de Bewindvoerder Smit van Eck er voor u. Zij kan u helpen om de zaken weer op een rij te krijgen, uit de schulden te komen en om uw jaarlijkse belastingaangifte te doen.

Heeft u hulp nodig om zaken rond uw gezondheid, verzorging of dagbesteding te regelen? Dan is de Mentor van Kantoor Smit van Eck er voor u. Zij kan u helpen met uw contacten naar instellingen of artsen. Zij kan voor en namens u het woord voeren. Zij ziet erop toe dat uw leven weer een positieve wending krijgt.

Heeft u hulp nodig bij uw financiŽn en rond uw gezondheid, verzorging of dagbesteding? Dan is de Curator van Kantoor Smit van Eck er voor u. Zij kan alle zaken voor u regelen. Zij kan namens u het woord voeren en uw financien op orde brengen. Ook verzorgt zij de jaarlijkse belastingaangifte.

Kantoor Smit van Eck is ingeschreven bij de Rechtbank van Alkmaar en werkt volgens de tarieven die wettelijk zijn vastgesteld.

Smit - van Eck werkt volgens de nieuwe kwaliteitseisen van 1 januari 2014, deze zijn opgesteld door het Ministerie van Justitie en inmiddels aangevuld door de rechtbank van inschrijving met een pakket aan werknotities.

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.

Curator

Contact opnemen