Auto's - Dealers

Autodealer

Een autodealer is een bedrijf dat nieuwe auto's verkoopt. Meestal verkoopt een autodealer één bepaald merk auto. Maar soms worden er meerdere merken van dezelfde fabrikant verkocht. Auto's van een dealer komen dus altijd van één bepaalde fabrikant.

Zonder gedoe een nieuwe auto bij de autodealer

Omdat een autodealer nieuwe auto's verkoopt, hoeft u zich niet druk te maken over de staat waarin de auto verkeerd en loopt u niet het risico op een kat in de zak. Om helemaal weinig ruimte over te laten voor discussie achteraf, laat u een garantiebepaling opnemen in de koopovereenkomst. Ook bij de autodealer is het verstandig om alle afspraken op papier te zetten; mondelinge afspraken zijn namelijk moeilijk achteraf te bewijzen.

De autodealer bestaat omdat het onmogelijk is een auto direct van de fabrikant te kopen. De auto's die bij een dealer staan zijn dan ook niet in hun bezit. Deze auto's zijn door de dealer geleend van de fabrikant om in zijn showroom te zetten. Als u een auto koopt, dan bestelt de dealer dat type auto met de door u gewenste extra's bij de fabrikant. Een klein percentage van het uiteindelijke bedrag waar de auto voor verkocht is gaat naar de dealer.

Auto inruilen bij de autodealer

Meestal is het ook mogelijk om bij de aankoop van een nieuwe auto, uw oude auto in te ruilen. Het levert misschien meer geld op om de auto zelfstandig te verkopen, maar inruilen bij de dealer scheelt een hoop gedoe: geen kopers over de vloer en geen gezeur achteraf. Bied uw auto bij verschillende dealers aan om te zorgen dat u er het hoogste bedrag voor terugkrijgt.

Tips voor bij het kopen van een nieuwe auto

  • Doe uw huiswerk. Iemand die beter geïnformeerd is, heeft een betere onderhandelingspositie bij de aankoop.
  • Neem een checklist mee met vragen over ruimte, uitvoering, brandstofverbruik en veiligheidsvoorzieningen, zo komt u zoveel mogelijk te weten over uw eventuele aankoop.
  • Kijk vooraf op internet voor beoordelingen over de autodealer. Op de website van brancheorganisatie BOVAG staan beoordelingen over bijna alle autodealers in Nederland.
  • Bepaal vooraf wat u uit wilt geven aan een auto. Ga niet over dit bedrag heen.
  • Ga vooraf voor uzelf na welke extra's u echt nodig heeft.
  • Vraag om extra korting als u de auto in één keer wil betalen, of op zeer korte termijn wil afbetalen.
  • Maak verschillende proefritten. Dit is leuk om te doen en zo merkt u ook duidelijk de verschillen in rijstijl tussen de verschillende auto's.
  • Neem iemand mee die verstand heeft van auto's en ervaring heeft met het rijden in verschillende auto's.
9 resultaten voor Auto's - Dealers gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Auto's - Dealers staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Auto's - Dealers in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden auto's - dealers:

Pagina:  [1]

1 Aircooled.nl

Kamperstraat 24 A, 7418 CB Deventer
0570-624279

2 Arena Cars B.V.

Hoogoorddreef 99, 1101 BB Amsterdam
Trefwoorden: Autohandel, Autobedrijf, Tweedehands auto's, Occasions, Autoverkoop, Auto-inkoop
020-3377980

3 Gebr. A & G Otten VOF

Nijverheidsstraat 15, 7917 PZ Geesbrug
Trefwoorden: Occasions, Autobedrijf, Inkoop gebruikte auto's, Verkoop gebruikte auto's, Inkoop oldtimers, Verkoop oldtimers, Inkoop klassieke auto's, Verkoop klassieke auto's, 2e hands auto's, Auto occasions
0524-291336 0524-291399

4 Varsema Car Export

Graham Bellstraat 3.04, 8013 PL Zwolle
Trefwoorden: Autobedrijf, Export, Occassions, Auto, Douanedocumentatie, Exportkenteken, Uitvoerdocument, Vrijwaring, Inkoop, Verkoop

5 Cheung Cars

GalliŽrsweg 31 M, 5349 AT Oss
Trefwoorden: Auto, Occasions, Alle merken auto's, Dealer, Nieuwe auto's, Universeel, Auto garantie, Auto inruil, Betaalbare auto's, Verkoop van auto's

6 HAKA import-export

Filipijnen 84, 3524 JN Utrecht
Trefwoorden: Occasions, Auto onderdelen, Auto accessoires, Auto verkopen, Auto importeren, Import auto, Vrachtwagens, Auto's
030-2746247

7 JO.JO AUTO'S

Mercurieweg 3 B, 9561 PD Ter Apel
Trefwoorden: Autohandelaar, Autodealer, Occasions, Verkoop, Onderhoud, Revisie, Ter-Apel, Groningen
.

8 MAN Den Bosch

De Steenbok 16, 5215ME Den Bosch
Trefwoorden: Vrachtwagens, Bestelwagens, MAN, Den Bosch, Autodealer
073-6900946 073-6900964

9 Van Mossel Bedrijfswagencentrum Tilburg

Kraaivenstraat 4, 5048AB Tilburg
Trefwoorden: Autodealer, Vrachtwagens, Bestelwagens, Tilburg, van Mossel
013-5395050 013-5395051

Pagina:  [1]

Auto's - Dealers regionaal zoeken in ...

Auto's - Dealers zoeken in...

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Auto's - Dealers, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z