Airconditioner

AannemerAirconditioner in huis

Een airconditioner is tijdens een warme zomer echt ideaal. Door hoge luchtvochtigheid is het in Nederland ook nog eens benauwd; dit is extra onaangenaam. Een aircondtioner regelt in een ruimte de temperatuur en de luchtvochtigheid. Zo blijft het 's zomers binnenshuis lekker aangenaam en lig je 's nachts niet meer in het zweet te baden.

Tips voor de airconditioner in huis:

  • Houd deuren en ramen dicht als de airconditioner aan staat. Anders verdwijnt de gekoelde lucht naar buiten en komt er warme lucht naar binnen.
  • Het verschil tussen de binnen- en buitentemperatuur moet niet meer zijn dan 5 °C. Een groter temperatuursverschil voelt onaangenaam aan.
  • Onderhoud de airconditioner goed door de luchtfilter regelmatig te reinigen. Een slecht onderhouden airconditioner kan ziektes en allergiën veroorzaken.
  • Gebruik hem alleen als het echt nodig is. Dit spaart geld uit op uw energierekening.

Airconditioner in de auto

Vooral in de auto loopt de temperatuur 's zomers onaangenaam hoog op. Maar als je dan het raam open doet hoor je de radio en je medepassagiers bijna niet meer. In warme landen is de airconditioner voor in de auto al niet meer weg te denken. Maar ook in Nederland zijn tegenwoordig bijna alle auto's uitgerust met airconditioning.

Tips voor de airconditioner in de auto:

  • Ook in de auto moet je de deuren en ramen dichthouden als de airco aan staat.
  • Zet ook in de auto de temperatuur niet te laag om de overgang van binnen naar buiten aangenaam te houden.
  • Laat de airco in uw auto tenminste één keer per jaar controleren. Zo voorkom je dat hij ongezonde lucht verspreid of kapot gaat.
  • Zet hem alleen aan als het echt nodig. Als hij aanstaat gebruikt de auto namelijk wel tot 10% meer brandstof.
  • Laat hem ook niet altijd uit staan. Door hem tenminste een keer per week 10 minuten aan te zetten voorkom je lekkage van de airconditioner.

Zie voor nog meer handige tips en informatie over airconditioning www.airco-klimaatbeheer.nl.

9 resultaten voor Airconditioner in Zuid-Holland gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Airconditioner in Zuid-Holland staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Airconditioner in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden airconditioner in Zuid-Holland:

Pagina:  [1]

Acaciastraat 15, 3203 AB SpijkenisseNachtegaalstraat 14, 3245 VJ SommelsdijkZweth 6, 2991 LH BarendrechtNijverheidsstraat 1, 2222 AV KatwijkDelftsestraatweg 222, 2645 AD DelfgauwLinneausstraat 231, 2522GL Den HaagStormsweg 94, 2921 LZ Krimpen aan den IjsselVan Essendijk 60, 2497 WJ 'S-GRAVENHAGEDe Lasso 34 ee, 2371 GX Roelofarendsveen
Pagina:  [1]

Airconditioner regionaal zoeken in ...

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Airconditioner, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z