Auto's - Reparatie en Onderhoud

Onderhoudsbeurt

Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Met een regelmatige onderhoudsbeurt zal uw auto niet zo snel mankementen vertonen die een dure reparatie vereisen. Dit is niet alleen verstandig voor oudere auto's; ook uw nieuwe auto heeft hier veel baat bij. U wilt toch ook dat uw auto altijd in topconditie blijft?

Kleine en grote onderhoudsbeurt

Hieronder staat een overzicht van de meest voorkomende onderhoudsbeurten:

  • Doorsmeeronderhoudsbeurt: bij een doorsmeerbeurt hoort het verversen van de motorolie, het vervangen van de oliefilter en de controle van de verlichting, bandenspanning en andere vloeistoffen. Het is verstandig om na iedere 15.000 km een doorsmeerbeurt te laten doen. Die kost meestal niet meer dan € 100.
  • Kleine onderhoudsbeurt: bij een kleine beurt controleert het autobedrijf de auto op meer dan 20 essentiële punten. Onder andere de schokdemper, remmen, ruitenwisser, uitlaat en carrosserie. Daarbij voert men ook gelijk een doorsmeerbeurt uit. De kleine onderhoudsbeurt voert het autobedrijf om de 30.000 km uit. De kosten zijn meestal rond de € 150.
  • Jaarlijkse onderhoudsbeurt: bij de jaarlijkse beurt wordt de auto op zo'n 90 punten gecontroleerd en eventueel APK gekeurd. De motor en het onderstel worden geïnspecteerd, beoordeeld en zo nodig gerepareerd. Om de remmen nog beter te inspecteren demonteert men de wielen. De jaarlijkse beurt wordt om de 60.000 km uitgevoerd. De kosten liggen meestal rond de € 200.
  • Grote onderhoudsbeurt: behalve punten van de jaarlijkse beurt worden bij deze beurt ook de bougies en filters vervangen. Deze onderhoudsbeurt voert men om de 60.000 km uit. De kosten liggen zo tussen € 250 en € 400. Let op dat bij de kosten van deze onderhoudsbeurten de kosten van het vervangen van sommige onderdelen niet inbegrepen zijn.

APK keuring

Bij de APK keuring controleert het autobedrijf of uw auto nog wel voldoet aan de veiligheid en milieu eisen. Deze keuring is niet hetzelfde als de jaarlijkse of grote onderhoudsbeurt. Bij deze onderhoudsbeurten kijken ze bijvoorbeeld ook naar zaken die mogelijk schade toebrengen aan de motor. De APK keuring concentreert zich slechts op punten die te maken hebben met milieu en veiligheid. Zie anwb.nl voor een handig overzicht over wanneer u uw auto moet laten keuren.

18 resultaten voor Auto's - Reparatie en Onderhoud in Zuid-Holland gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Auto's - Reparatie en Onderhoud in Zuid-Holland staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Auto's - Reparatie en Onderhoud in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden auto's - reparatie en onderhoud in Zuid-Holland:

Pagina:  [1] [2]

Van Utrechtweg 33, 2921 LN Krimpen aan den IJsselKobaltstraat 8-10, 2544 EV Den HaagHoofdweg 8, 2908 LC Capelle a/d IJsselCalandkade 160 -161, 2521 AA Den HaagGalvanistraat 126, 3029 AD RotterdamFultonstraat 12, 3133 KH VlaardingenIndustrieweg 8, 2404 BZ Alphen aan den Rijn5e Industriestraat 9 E-F, 3133 EL VlaardingenLaan van Haamstede 39, 2497 GE Den HaagDe Maessloot 1-A, 2231 PX Rijnsburg
Pagina:  [1] [2]

Auto's - Reparatie en Onderhoud regionaal zoeken in ...

bedrijven uit rubriek auto's - reparatie en onderhoud

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Auto's - Reparatie en Onderhoud, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z