Adviesbureaus - Administratie en Belasting

Belastingaangifte doen

 

U ziet er weer tegenop; de belastingaangifte. Iedereen in Nederland moet nou eenmaal belasting betalen dus u komt er niet onderuit. Veel mensen laten dit doen door een vriend of kennis die meer ervaring heeft met dit soort zaken.

Het is beter om naar een belastingadvieskantoor te gaan. Zo weet u zeker dat er goed met uw belastingaangifte om wordt gegaan en u geen cent teveel betaald; een verkeerde belastingaangifte kost u veel extra geld.

Als ondernemer is het al helemaal verstandig om naar een belastingadvieskantoor te gaan. Voor een wat groter bedrijf met een gecompliceerde administratie is het doen van belastingaangifte meestal een ingewikkelde klus. Een belastingadviseur neemt deze taak helemaal uit handen.

Bovendien veranderd de wetgeving rondom het belastingstelsel vaak. Een goede belastingadviseur is hiervan altijd op de hoogte. Vaak is het ook nog mogelijk om bij een belastingadvieskantoor een adviesabonnement te nemen waarmee u het hele jaar antwoord krijgt op uw fiscale vragen.

Soorten belastingaangiften

 

Een belastingadviseur biedt hulp bij verschillende soorten belastingaangiften:

  • Inkomstenbelasting

  • Loonbelasting

  • Omzetbelasting

  • Vennootschapsbelasting

  • Erfbelasting

Kosten belastingaangifte

 

Als ondernemer liggen de kosten natuurlijk geheel aan de grootte van de belastingaangifte. Met een eenvoudige administratie gaat dat een stuk sneller dan met een grote. Over het algemeen rekent een belastingadviseur zo tussen de €75 en €150 per uur.

Een particulier betaalt minder voor zijn belastingaangifte. Meestal rond de €60 euro voor de hele aangifte. Vaak rekenen ze ook nog toeslagen als er sprake is van een echtscheiding, verhuizing of oversluiting van een hypotheek.

Meer informatie nodig? Kijk eens op de site van de belastingdienst.

124 resultaten voor Adviesbureaus - Administratie en Belasting gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Adviesbureaus - Administratie en Belasting staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Adviesbureaus - Administratie en Belasting in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden adviesbureaus - administratie en belasting:

Pagina:  first .. [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] .. last

Heiligeweg 56, 8861 EB HarlingenMiquelstraat 74, 2522 KT Den HaagPiet Heinstraat 2b, 4461 GL GoesHoofdweg 190, 9765 JC PaterswoldeBuitenmolenstraat 23, 4101 CJ CulemborgWaterhoen 47, 2411 LZ BodegravenBleijenbeek 16, 1083 AH AmsterdamKrommedijk 94, 3312 CH DordrechtRijksweg 253, 6582 AA HeumenBeumweg 22, 7134 NR Vragender
Pagina:  first .. [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] .. last

Adviesbureaus - Administratie en Belasting regionaal zoeken in ...

124 resultaten gevonden voor adviesbureaus - administratie en belasting

bedrijven uit rubriek adviesbureaus - administratie en belasting

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Adviesbureaus - Administratie en Belasting, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z