De Argentijnse keuken en het vlees
Wie over de Argentijnse keuken spreekt, denkt aan vlees, en dan
met name rundvlees,
Argentinie is 82 x groter dan Nederland en heeft 28 miljoen inwoners en
55 miljoen runderen.
50% van de bevolking woont in de vier grote steden, de rest van
de ruimte is voor het vee.
Een land waar de gemiddelde boederij zo groot als de provincie Noord-Brabant,
dat is het land van de extensieve veehouderij.
Ieder rund heeft een oppervlakte van 1500 m2 ter beschikking om
vrij te grazen.
(de Nederlandse norm voor scharrelvee is150 m2 per dier.)
Argentinie is het land waar koeien zich niet gek laten maken.
Uit dit land komen de steaks van
PARRILLA GRANDE,
Prachtig gezond rundvlees dat onder streng toezicht van het Ministerio
de Agriculture wordt gehouden.
De controle gaat verder in de slachterijen, waar onder hoogwaardige hygiënische
omstandigheden gewerkt wordt.
Geen krachttoeren en gegarandeerd hormonen vrij.
Het meest gefokte ras is Black Angus, een echt vleesrund.
Het vlees komt in speciale koelcontainers vers naar Europa, dus geen diepvries
en geen conserveringsmiddelen.
Puur natuur op uw bord. Met dit vlees kunt u kennis maken bij
PARRILLA GRANDE!
Kom en overtuig uzelf van de lekkernijen welke de Argentijnse keuken u te
bieden heeft.
Kennemerlaan 93a 1972 ER IJmuiden Tel/Fax: 0255 52 38 56