Boonman Schoonmaakbedrijf BV, Delft

Vulcanusweg 263 D, Delft (Zuid-Holland)

Schoonmaak

Boonman verzorgt hoogwaardige reguliere schoonmaakdiensten voor kantoren, bedrijfsgebouwen, industriŽle ruimtes, scholen, openbare gebouwen, hotels en recreatieve complexen. Met haar netwerk van vestigingen, combineert Boonman de continuÔteit van een solide landelijk bedrijf met de flexibiliteit van een locaal vestigingsbeleid. Schoonmaken is meer dan ooit vakwerk. Door een gericht scholingsprogramma blijven de medewerkers van Boonman op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en van de relevante wet- en regelgeving.

Boonman heeft hiermee oog voor kwaliteit en aandacht voor het milieu. Omdat een groeiende behoefte bestaat aan ondersteunende diensten, worden Boonman medewerkers ook daarvoor met succes ingezet. Speciale vakgerichte opleidingen garanderen ook voor die aanvullende diensten, topkwaliteit.

Service en Kwaliteit

De kracht van dit schoonmaakbedrijf schuilt in de goede kwaliteit die wij leveren, de uitstekende service die wij bieden en het goede contact dat wij als schoonmaakbedrijf onderhouden met de opdrachtgevers. Als schoonmaakbedrijf streven wij hoge maatstaven na en wij proberen dan ook de opdrachtgevers op alle fronten tevreden te stellen. Boonman Schoonmaakbedrijf BV verleent zijn diensten ook in Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Pijnacker, Nootdorp, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.