Rechtshulp Advocaten, Assen

Stationsstraat 29A, Assen (Drenthe)Onze rechtshulp
Specialisten op alle rechtsgebieden bevinden zich bij ons onder één dak. Zo weet u zeker dat u altijd te maken heeft met een deskundige jurist. Daar kunt u op vertrouwen. Rechtshulp helpt!

Deskundig
De advocaten van Rechtshulp Nederland werken snel.
Elke advocaat van Rechtshulp Nederland heeft zijn eigen specialisatie. Zo weet u zeker dat u wordt bijgestaan door iemand die ècht deskundig is. Bij Rechtshulp Nederland zijn specialisten van alle vakgebieden onder één dak aanwezig. Dat is handig voor u. … en het is handig voor ons. Want wij kunnen u de rechtsbijstand bieden die wij u beloven: snel, deskundig en op alle vakgebieden.

De verschillende rechtsgebieden:
Familierecht
Strafrecht
Arbeidsrecht
Sociale Zekerheidsrecht
Vreemdelingenrecht
Asielrecht
Consumentenrecht
Letselschade
Personen- en familierecht

Rechtshulp is altijd bij u in de buurt.Van advies to pleidooi
Onze advocaten zijn op uiteenlopende manieren inzetbaar. Van bemiddeling en begeleiding tot bijstand in juridische procedures. Wij stellen voor u stukken op of voeren namens u ter zitting het woord. Natuurlijk kunt u ook voor juridisch advies bij ons terecht. Dus neemt u voor algemene informatie of een op uw situatie toegespitst advies gerust contact met ons op.

De verschillende rechtsgebieden:
Familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht, vreemdelingenrecht, asielrecht, consumentenrecht, letselschade en personen- en familierecht.

Vacatures Documenten

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.