Dutch Perfect Bicycle Tyres, Scherpenzeel

Grindweg 200, Scherpenzeel (Friesland)

Nóóit meer een lekke band!
No more flat tyres!
Nie wieder eine Reifenpanne!
Plus jamais de pneu crevé!

Veroorzaakt door: glassplinters, split, schelpen en punaises.
Fietsplezier wordt vaak bedorven door een lekke band. Stop die ergernis. Monteer Dutch Perfect No Flat Tyre fietsbanden.

Dutch Perfect No Flat Tyre is de enige anti-lek fietsband met dubbele zekerheid. Gepatenteerd, dus absoluut uniek!

Eén jaar anti-lek garantie
Alleen Dutch Perfect garandeert u tot een jaar na de aankoopdatum, of tot het moment dat de slijtagegrens is bereikt, dat u niet te kampen krijgt met gebreken of lekkage. Uiteraard bij normaal gebruik.

Er zijn tal van banden op de markt waarvan wordt verondersteld dat het anti-lek banden zijn. Laat u niet misleiden. Let op het Anti-Lek-logo op de papieren info-strook die aan elke Dutch Perfect No Flat Tyre-band zit.

Dutch Perfect No Flat Tyre: Twee lagen, dubbele zekerheid!

  • Een taaie en flexibele scherpwerende flexigum-laag onder het loopvlak keert praktisch alle scherpe ongerechtigheden op straat. Glassplinters, split, schelpen en zelfs punaises krijgen geen kans!
  • De onderliggende hardere brekerlaag tenslotte kraakt de akeligste boosdoeners: doornen!

Dutch Perfect No Flat Tyre: De comfortabelste!
  • Superlichtlopend: ca. 25% minder rolweerstand door speciaal profiel en uitgekiende lagenopbouw.
Dutch Perfect No Flat Tyre: Gaat het langste mee!
  • Hoogwaardig slijtvast rubber: optimaal fietsplezier in lengte van jaren.

Extra garantie
Voor de Dutch Perfect No Flat Tyre geldt tevens de Anti-lekgarantie (glas, schelpen, split, doornen van heg, struik of boom en zelfs punaises).
Uitgesloten van anti-lekgarantie zijn veroorzakers van lekken zoals scherpe voorwerpen langer dan 0,5 cm, of 0,3 cm voor banden met een breedte van 25 mm of smaller. Lekken, veroorzaakt door andere factoren, zoals spaken, velgen, schade en vernieling, wanneer de binnenband niet tegelijkertijd met de buitenband is vernieuwd en/of wanneer de binnenband van een ander merk is, wanneer er geen scherp door het loopvlak is gedrongen, zijn niet bij de garantie inbegrepen.
Voor Dutch Perfect No Flat Tyre banden vervalt de aanspraak op garantie 12 maanden na levering, of wanneer de slijtagegrens is bereikt (restprofiel 0,5 mm of minder).

Mocht u onverhoopt een probleem hebben, ga dan met de buiten- en binnenband terug naar het adres waar u de banden heeft gekocht.

 

 

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.