Danscentrum Dekker, Enschede

Wooldriksweg 150, Enschede (Overijssel)

Zet je beste beentje voor en stap eens binnen bij Danscentrum Dekker
Heb je nog nooit gedanst, of (te ) lang geleden al eens een poging gewaagd? Ben je je aan het voorbereiden om op je bruiloft het bal te openen, of toe aan een hoger niveau? Stap eens binnen bij Danscentrum Dekker. Kijk rustig rond op deze site en ontdek dat er in de wereld van het dansen ook voor jou een plekje is!

Dansen is meer dan les alleen
Dansen is plezier voor twee! Wat is er nou leuker dan lekker samen actief te bewegen op mooie muziek, andere mensen te ontmoeten, sfeer en gezelligheid te proeven. Dansen is meer dan les alleen. Het is volop genieten in een stijlvolle omgeving waarbij inspanning en ontspanning letterlijk en figuurlijk hand in hand gaan. Dansen geeft een leuke draai aan je leven. En je staat er nooit alleen voor!

Geen stress, relax!
Een sfeervol ingerichte zaal, gezellige zitjes en een ruime bar: bij ons leer je dansen in een ontspannen omgeving. Geen stress van het zonodig moeten, maar uiterst relaxt in een lekkere mix van inspanning en ontspanning.

Swingen voor alle leeftijden
Onze cursussen zijn ingedeeld naar leeftijd. Je hebt dus altijd contact met je eigen leeftijdgenoten en de muziek past daar ook helemaal bij.

Start nieuwe cursussen
De gevorderden clubs gaan weer met de voetjes van de vloer vanaf 13 september.
De beginnersclubs scholieren en volwassenen (singles en paren) starten vanaf 20 september.

Contact opnemen