De Dakencentrale B.V., Enschede

Jaargetijdeweg 21, Enschede (Overijssel)

De Dakencentrale is op 8 februari 1999 gestart als V.O.F. door de heren Roy Tuin en John Kolner, beiden voor het ontstaan van De Dakencentrale al jarenlang actief op zowel theoretisch als praktisch uitvoerend gebied in de dakbedekkingen-branche.
Na te zijn gestart als tweemansbedrijf is de onderneming inmiddels doorgegroeid naar een bezetting van in totaal acht medewerkers.
De oorspronkelijke v.o.f. als rechtsvorm is in juni 2000 veranderd in een Besloten Vennootschap.

Visie
Bewust is gekozen voor het aantrekken van ervaren voorlieden die in combinatie met ervaren dakdekkers garant staan voor het aanbrengen van kwalitatief hoogwaardige dakbedekkingsystemen met een gegarandeerde levensverwachting van minimaal 10 jaar.
De theoretische kennis van de branche gevoegd bij de genoemde praktijkervaring maakt van De Dakencentrale B.V. een uitstekende partner voor zaken op daken.

Opdrachtgevers
Tot de klantenkring van de Dakencentrale b.v. behoren beleggingsmaatschappijen, aannemersbedrijven, woningbouwverenigingen en particuliere opdrachtgevers.

Formulierenstroom
De formulierenstroom welke door ons wordt gebruikt om de projecten goed te begeleiden bestaat uit: inspectierapporten, offertes, opdrachtbevestigingen, werkbrieven, garantieverklaringen en uiteindelijk onderhoudsovereenkomsten.

Contact opnemen