A.A. van den Bogerd & Zonen Bestratingen B.V., Krimpen aan den IJssel

Rondweg 20, Krimpen aan den IJssel (Zuid Holland)


Welkom op de website van A.A. van den Bogerd & Zonen. B.V.

Dè Specialist in zowel sierbestratingen als de grote bestratingsprojecten. Al uw bestratingswerken worden snel en vakkundig uitgevoerd en met een hoge kwaliteitsnorm.
Tegen een normaal tarief.Het moge inmiddels bekend zijn dat de arbeidsomstandigheden bij het handmatig bestraten van grote oppervlakten eigenlijk niet meer van deze tijd zijn. Een koppel van stratenmaker en opperman dat 80 tot 100 m? per dag bestraat, verplaats al snel zo'n 15 tot 20.000 kilo per persoon. Dit geeft een enorme belasting van de rug,knieen en andere gewrichten. De verzuim en afkeuringspercetage's liggen onacceptabel veel hoger dan in vergelijkbare bedrijfstakken. Naar een verklaring voor deze cijfers hoeft niet lang gezocht te worden. Het probleem is, dat er soms met zware materialen of in een onnatuurlijke houding gewerkt wordt.

Bij de uitvoering van kleine projecten, is veel verbeterd door middel van kleine machines en mechanische hulpmiddelen. Ook zaken als het gewicht van de te verwerken elementen, en de organisatie van het werk hebben aandacht gekregen. Voor grote oppervlakten zal machinaal bestraten in de toekomst de enige mogelijkheid zijn, waarop men kan voldoen aan de steeds strenger wordende Arbeid Omstandigheden-eisen.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.