De Groot-Willemse Betonplaatlegbedrijf Meerkerk, Leerbroek

Weverwijk 16, Leerbroek (Zuid-Holland)

De Groot-Willemse is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen en herleggen van beton/erfverhardingsplaten. Deze platen kunnen zij snel en vakkundig voor u leggen. De Groot-Willemse beschikt over eigen transportmiddelen zodat zij snel overal ter plekke kunnen zijn.

Betonplaten leggen

Het egaliseren van zand- en puinbanen gebeurt met de modernste laserapparatuur zodat het zandbed optimaal gevlakt wordt. Daarnaast beschikt De Groot-Willemse over een vacuŁmsysteem waarmee uw betonplaten makkelijk te leggen en/of te verplaatsen zijn. Ook voor diverse straatwerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres.

Verhuur & Verkoop

De Groot-Willemse heeft altijd een voorraad van nieuwe en gebruikte platen staan. Ook verhuren zij platen voor onder andere tijdelijke verharding en stempelplaten voor units en noodgebouwen. Hierbij kunnen zij dan ook het grondwerk en de riolering verzorgen. Is de huurperiode voorbij, dan ruimen zij alles weer voor u op.

Stellen van Keer- en Sleufsilowanden

Naast het leggen van betonplaten voor industrieterreinen, bouwwegen, units, bedrijfsgebouwen enzovoort is De Groot-Willemse ook actief in de agrarische sector door ander andere het leggen en herleggen van kuilplaten en sleufsilo's. Tevens kunnen zij keer- en sleufsilowanden leveren.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.