Onderhoudsbedrijf Sandy de Jong, Bilthoven

Citroenvlinder 36, Bilthoven (Utrecht)

Een verbouwing, renovatie of het inrichten van een nieuwbouwhuis is een flinke klus, vertrouw daarom op de ervaring en het vakmanschap van onderhoudsbedrijf Sandy de Jong. Wij denken graag met u mee, leveren goede kwaliteit en komen afspraken altijd na!

Onze diensten:

  • Woningrenovatie; bij een woningrenovatie zorgen wij altijd voor een persoonlijke aanpak en maatwerk. Hierbij vinden we het belangrijk dat u één aanspreekpunt heeft. In overleg met u maken we duidelijke afspraken en op basis hiervan stellen we een heldere offerte op.
  • Schilderwerk; Wij verzorgen uw schilderwerk zowel binnen als buiten. Daarnaast kunnen zowel bedrijven als particulieren bij ons terecht voor een onderhoudsplan. Zo hoeft u nooit meer bang te zijn voor achterstallig onderhoud.
  • Timmerwerk: Ook ons timmerwerk is natuurlijk maatwerk. U kunt bij ons terecht voor productie tot montage en we kunnen zelfs complete winkelinterieurs verzorgen.
  • Keukenmontage: Heeft u een nieuwe keuken gekocht? Wij verwijderen uw oude keuken vakkundig en verleggen alle benodigde leidingen en elektra.
  • Badkamermontage: Wilt u een nieuwe badkamer? U kunt op Onderhoudsbedrijf Sandy de Jong rekenen voor een vakkundige installatie en perfecte afwerking. Heeft u een bepaalde stijl in gedachten? Wij adviseren u over de mogelijkheden, niet alleen van het sanitair maar ook van de verwarming en afvoer. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden, van het plaatsen van wanden tot het betegelen.
  • Verbouwen: Gaat u verbouwen? Bel ons gerust als u niet voor een standaard oplossing wilt gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitbouwen van een woning, afbouwwerk of een op maat gemaakte keuken.


Wij zijn voornamelijk werkzaam in Utrecht en omgeving. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Schilderwerk door onderhoudsbedrijf de Jong, Bilthoven

Contact opnemen