Bright Cleaning & Bright Media Cleaning, Rijswijk

Diepenhorstlaan 11, Rijswijk (Zuid-Holland)

Zaakvoerders van Bright (Media) Cleaning voor gespecialiseerde schoonmaakVoor nauwkeurige schoonmaak van mediaruimten, tijdens en na afloop van festivals en concertruimten moet u bij Bright Media Cleaning zijn. Wij weten hoe we moeten omgaan met uw kostbare apparatuur en met onvoorziene omstandigheden. Ons personeel is hierin zelfs gespecialiseerd. De verschillende materialen die u gebruikt als decors (waaronder plexiglas, hoogglans afwerkmateriaal, glazen vloeren, licht tapijt en nog veel meer) behandelen wij op de juiste manier. Ons personeel is representatief en werkzaam in neutrale kleding

Schoonmaakwerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende schoonmaak werkzaamheden:
  • Studioschoonmaak: uw studio maken wij voor, tijdens en na producties schoon.
  • Dag-/stand-by mannen: deze kunt u gedurende producties inzetten.
  • Vloeren reinigen en polishen: Wist u dat een (studio)vloer die u polisht veel langer meegaat? Dat komt omdat de polish werkt als geplastificeerde laag over uw vloer en deze zo extra beschermd. U heeft de keuze uit een matte of hoogglanzende polishlaag.
  • Catering: Maak gebruik van ons brede assortiment.

Over Bright Media Cleaning

Bright Media Cleaning werkt alleen met gemotiveerd personeel. Wij geloven dat je alleen met passie en plezier goed kunt schoonmaken. Wij maken het onze medewerkers naar de zin. Ons ziekteverzuim is ook opvallend laag voor de branche (slechts 0,08 procent). Uiteraard zorgen wij snel voor vervanging als een van onze medewerkers ziek uitvalt. Ook duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel. Wilt u meer weten over ons en onze schoonmaakwerkzaamheden? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Opleveringsschoonmaak Bright Cleaning en Bright Media Cleaning

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.