Glazenwasserij van de Waal, Almere

Stadswerf 87, Almere (Flevoland)

Telescoopbewassing door Glazenwasser Van de WaalIs het de hoogste tijd om de glazen van uw bedrijfspand weer eens grondig te laten wassen? Zoekt u een bedrijf voor het reinigen van uw gevels? Dan heeft u in Glazenwasserij Van de Waal de juiste partner gevonden. Gevels reinigen laten wij over aan onze partner Algehele Gevel Cleaning uit Amsterdam. Zo weet u zeker dat u kunt rekenen op een gespecialiseerd bedrijf voor uw glazen Ún gevels.

Voor zakelijke klanten heeft Glazenwasserij van de Waal een totaaloplossing. Naast bedrijfspanden en kantoren werken wij ook voor Vereniging van Eigenaren, scholen en instellingen. Ook particulieren kunnen echter een beroep op onze diensten doen.

Voordelen Glazenwasserij van de Waal

Wij bieden onze klanten scherpe prijzen en garanderen een hoge klantenservice. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bovendien verzekerd van kwaliteit. Kortom: voor al uw glas- en gevelonderhoud kunt u rekenen op een totaalservice.

Onze diensten

  • Bedrijfsauto Glazenwasserij van de WaalGlasbewassing: kies voor snelle en kwalitatief hoogwaardige glasbewassing. Wij beschikken over hoogwerkers, ladders hangladders, net wat nodig is.
  • Telescoopbewassing: tot een hoogte van 13,5 meter werken wij zonder ladders, steigers of hoogwerkers. Bovendien is telescoopbewassing 100 procent milieuvriendelijk.
  • Hogedrukreiniging: verontreingide oppervlakten weer laten blinken? Graffiti verwijderen? Dit doen wij met behulp van hogedrukreiniging.
  • Liftonderhoud: profiteer van voordelige prijzen voor het reinigen van uw glazen lift.
Meer weten over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Glasbewassing Glazenwasserij Van de Waal

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.