Verunique, Eindhoven

Annecyhof 16, Eindhoven (Noord-Brabant)

Schoonmaken van Kantoren, Panden en Scholen. Reinigen van Tapijten en Gordijnen.

KANTOREN
Het schoonhouden van kantoren is vooral een kwestie van goed organiseren. Daarom worden alle werkzaamheden vastgelegd in een werkplan. Dat maakt de beoordeling van de werkzaamheden eenvoudig. Bovendien zorgt deze 'checklist' ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien. Receptie, ontvangstruimten en toiletgroepen krijgen de extra aandacht die ze verdienen. Maar ook de werkplekken, gangen en trappenhuizen worden grondig schoongehouden. Het vaste schoonmaakteam voert de afgesproken werkzaamheden zoveel mogelijk buiten kantooruren uit. Het schoonmaken kan daardoor sneller en grondiger uitgevoerd worden en is bovendien beter te controleren

GLASSENWASSERIJ

Het wassen van ramen is een van de meest bekende activiteiten van de schoonmaakbranche.
De glasbewassing is een specialisme geworden door de vraag om kennis en de beperkende maatregelen in het kader van Arbo en Veiligheid.
Gediplomeerde glazenwassers zijn een minimum vereiste voor een goed functionerende glazenwassergroep. Het gebruik van moderne klimmaterialen vergemakkelijkt de werksituatie waardoor de uitvoering en de kwaliteit ten goede komt.

 

Contact opnemen