Huureenbedrijf.nl, Amsterdam

De Wittenkade 43, Amsterdam (Noord-Holland)

Particulieren, bedrijven en/of verenigingen van eigenaren

Bent u op zoek naar een vakkundige, betrouwbare vakman, maar wilt u zich een rondgang langs allerlei bedrijven en offertes besparen? Dan bent u bij Huur een bedrijf aan het goede adres. In ons bestand vindt u bedrijven uit het hele land die door ons zijn geselecteerd. Klik op de categorie van uw keuze en kies een bedrijf uit uw omgeving.

Met uw gegevens wordt zorgvuldig omgegaan en alleen aan de bedrijven gegeven die u een offerte gaan sturen en niet aan andere personen en/of bedrijven.

Bedrijven

Alle begin is moeilijk. Zeker als u heeft besloten om voor uzelf te beginnen; u weet dat u goed bent in wat u doet, maar hoe krijgt u de klanten binnen? Meldt u bij ons aan en wij brengen u in contact met potentiele klanten.

Na de voltooide werkzaamheden nemen wij contact op met de klant om na te gaan of alles naar wens is uitgevoerd. Na drie onopgeloste of slecht opgeloste klachten wordt uw bedrijf uit ons bestand verwijderd.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.