Dre's Facility Service, Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep (Noord-Holland)

Dré's Facility Service - Nieuw-Vennep


Dré’s Facility Service is een jong en dynamisch bedrijf wat zich richt op alle voorkomende facilitaire zaken in en rondom uw bedrijfspand.

We zijn actief op de volgende gebieden;

schoonmaak, beveiliging, algeheel technisch onderhoud, afvalverwerking, evenementen, verbouwingswerkzaamheden, drukwerkbegeleiding, groenvoorziening, projectinrichting

Dré’s Facility Service is een succesvolle en integere zakenpartner op alle niveaus binnen de facilitaire dienstverlening en neemt u graag alle zorg uit handen. Dré’s Facility Service biedt facilitaire diensten op maat, waarborgt de continuďteit en de kwaliteit van de door de opdrachtgever toevertrouwde diensten en projecten. Al naar gelang de behoefte is er periodiek overleg met de opdrachtgever.
Graag komen wij bij u langs om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn!

We zijn actief op de volgende gebieden;

schoonmaak
beveiliging
algeheel technisch onderhoud
afvalverwerking
verbouwingswerkzaamheden
drukwerkbegeleiding
groenvoorziening
projectinrichting
interne verhuizingen
evenementen

Dré’s Facility Service is een succesvolle en integere zakenpartner op alle niveaus binnen de facilitaire dienstverlening en neemt u graag alle zorg uit handen. Dré’s Facility Service biedt facilitaire diensten op maat, waarborgt de continuďteit en de kwaliteit van de door de opdrachtgever toevertrouwde diensten en projecten. Al naar gelang de behoefte is er periodiek overleg met de opdrachtgever.
Graag komen wij bij u langs om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Contact opnemen