Heidenhoek Huifwagentochten, Zelhem

Priesterinkdijk 1, Zelhem (Gelderland)

Heidenhoek Huifwagentochten, Zelhem

Huifkartocht in het groene hart van de Achterhoek

Wilt u een mooie huifwagentocht maken in een mooi stukje Achterhoek. Wij kunnen dat voor u verzorgen. Er zijn in Zelhem (Gemeente Bronckhorst) veel mogelijkheden om een mooie tocht te maken, bijvoorbeeld naar "Kasteel Slangenburg" met het landgoed er omheen.

Landgoed "Het Zand" ligt ook dicht in de buurt en er zijn verschillende menroutes in de buurt aangelegd. We rijden met de twee Haflinger merrie's Linda en Emely van 't Broek. We hebben twee huifwagens één voor 10 personen en één voor ongeveer 20 personen.

Verder is de mogelijkheid om een ritje te maken met een wandeling op het Boelekeerlspad. Eventueel met gids. Dit pad is een initiatief van buurtbewoners na aanleg van de nieuwe natuur in verband met de ruilverkaveling Hengelo-Zelhem. Hier komen weer plantjes voor die al heel lang verdwenen waren en de Boomkikker komt er weer massaal voor.

Ook zeer leuk voor kinderpartijtjes of verjaardag bij "De Stek" of "Kinderboerderij Feltsigt"  waar de kinderen dan hun feestje houden. Wij kunnen ze ernaartoe rijden en weer terugbrengen.

 

Contact opnemen