Rijbewijscentrum, Rotterdam

Dordtselaan 6c, Rotterdam (Zuid-Holland)

Rijbewijscentrum Rijschool Rotterdam Rijlessen Rotterdam Theorielessen Spoedcursussen RotterdamDe afbeelding “http://www.rijbewijscentrum.nl/images/deel1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

Welkom bij Rijschool Rijbewijscentrum.nl

Wie onzeker is blijkt een gevaar op de weg. Maar vooral voor andere weggebruikers die met plotselinge fouten te maken krijgen. Een examinator wil mensen op de weg zien die zich bewust zijn van wat ze kunnen, al is het om medeweggebruikers te beschermen. Vanaf de eerste rijles kun jij volledig zeker van jezelf zijn. Je mag tijdens je rijlessen gewoon fouten maken. Maak je het per ongeluk te bont? Niets aan de hand, de instructeur kan de bediening van de lesauto te allen tijde van je overnemen!

Rijschool Rijbewijscentrum is aangesloten op het CBR on-line reseveringssyteem, waardoor wij op elk moment van de dag jouw examen kunnen reserveren, zelfs 1 dag van tevoren. U heeft dus geen wachttijd.
Wil jij ook honderden euro's besparen? Wij beschikken over zeer ervaren gediplomeerde rijinstructeurs. Maak snel een afspraak met één van onze medewerkers.

Wij werken met instructiekaarten zodat je zelf ook een overzicht blijft houden van de vorderingen. De rijlessen worden verzorgd volgens de rijprocedure van het CBR, zodat je ook echt leert wat er op het examen van je wordt verwacht.

De afbeelding “http://www.rijbewijscentrum.nl/images/toyotacor.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Waarom Rijschool Rijbewijscentrum.nl? De rijschool met een hoge slagingspercentage


- DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE
- GECERFITICEERDE INSTRUCTEURS
- FORS HOGER SLAGINGSPERCENTAGE
- KWALITATIEVE RIJOPLEIDING
- BETALEN IN TERMIJNEN
- EXAMEN BINNEN 1 DAG
- MAANDELIJKSE AFLOSSING MOGELIJK
- RIJBEWIJS AL BINNEN 10 DAGEN!!
- VASTE INSTRUCTEUR
- GEBRUIK VAN INSTRUCTIEKAARTEN
- GEDULDIGE INSTRUCTEURS
- ONLINE-PRAKTIJKINSTRUCTIE
- THEORIECURSUSSEN ONLINE
- THEORIECURSUSSEN OP LOKATIE
- MODERNSTE AUTO’S
- DE LESTIJDEN EN OPHAALPLAATS BEPAAL JE ZELF
- BESPARING VAN HONDERDEN EURO’S
- GEEN WACHTTIJDEN
- ZELF JE EXAMENDATUM EN TIJD BEPALEN

De afbeelding “http://www.rijbewijscentrum.nl/images/homerijbewijs.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Autorijlessen bij Rijschool Rijbewijscentrum  worden stap voor stap opgebouwd, en fouten maken mag!

De rijles worden verzorgd in de meest moderne auto's.


U kunt bij vele rijscholen uw rijbewijs halen in verschillende prijsklassen, echter speelt kwaliteit ook een belangrijke rol! Rijschool Rijbewijscentrum levert kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij ons starten rijlessen namelijk al vanaf 21 euro!

De keuze voor een goede rijschool is erg belangrijk, u moet plezier de rijlessen kunnen volgen en de lessen moeten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Wanneer u de keuze voor een rijschool maakt , is het belangrijk te weten hoe een rijschool presteert. Deze gegevens zijn vrij toegangkelijk en af te lezen op de site van het CBR (www.cbr.nl).

Doe nu een vrijblijvende rijtest.
Door de speciaal voor Rijschool Rijbewijscentrum ontwikkelde online-praktijkinstructie kun je de praktijkles thuis online voorbereiden. De indeling van deze praktijkbegeleiding begint bij het laten zien van de juiste zithouding , het op de juiste manier afstellen van de spiegels, wat zie ik in de binnen spiegel, de rechterbuitenspiegel enz.

Maar ook hoe moet ik een rotonde een kwart, half of driekwart rond, hoe moet ik een kruispunt naderen en oversteken of hoe moet ik invoegen op een autosnelweg.

Al deze onderwerpen zijn met foto's, films, 3D tekeningen en 3D animaties zeer duidelijk weergegeven en ondersteund met ingesproken teksten waardoor het voor de leerling duidelijk te begrijpen is. Daar bespaar je ook nog eens honderden euro’s mee.

Autorijden kost veel geld. Je rijbewijs halen is niet minder duur. Daarom is het belangrijk dat je een goede afweging maakt waar je je rijbewijs gaat halen. Je wilt tenslotte niet een les teveel volgen en ook niet onbelangrijk: het moet ook gezellig in de auto zijn. Om elke keer met tegenzin de lesauto in te gaan is natuurlijk ook niet leuk. Daarom zorgen wij ervoor dat je les krijgt in een ontspannen sfeer.

Ieder persoon leert, denkt en doet anders. Rijschool Rijbewijscentrum past zich hierbij aan. Niet alleen het tempo waarin iets aangeleerd wordt, maar ook de methode waarop we lesgeven. Zo geven wij les via de traditionele methode of via de nieuwe methode: waardoor u een hoop bespaart. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je een opleiding op maat krijgt, waardoor je het steeds weer leuk vind om lessen te volgen. En niet minder belangrijk: je met zo weinig mogelijk lessen je rijbewijs op zak hebt!

Dus of je nu moeite hebt met leren, de bediening van de auto of met inzicht wij zorgen ervoor dat jij je rijbewijs haalt.

Alle vorderingen die je maakt worden bijgehouden op een instructiekaart. Aan het einde van elke les neemt jouw instructeur dit met je door. Hierdoor weet je altijd welke onderdelen je goed doet, en welke nog extra aandacht nodig hebben. En zo weet jezelf ook wanneer je klaar bent voor het examen.

ONZE PRIJZEN GELDEN OOK VOOR NIET-STUDENTEN!!!!

Wanneer je tegenwoordig niet teveel voor je rijbewijs wilt betalen, veel tijd en ergenis wilt besparen, dan is Rijschool Rijbewijscentrum absoluut de beste keus. Drie factoren zijn hier van groot belang: de prijs van de totale rijopleiding, de tijdsduur vanaf les 1 tot het praktijkexamen en wel het belangrijkste, de kundigheid en de persoonlijkheid van jouw instructeur. Het gevoel dat je goed begeleid wordt is dan ook essentieel voor een geslaagde rijopleiding!

De service die je van ons mag verwachten is daarom veel meer dan een gemiddelde rijschool, die in ruime mate te vinden zijn. Onze visie is om te zorgen dat je achteraf tegen anderen kunt zeggen dat je met veel plezier, snel en voordelig het rijbewijs hebt behaald. Onze slogan is niet voor niets

Rijschool Rijbewijscentrum.nl " want dan haal je het wel  "

Iedereen is anders, maar iedereen heeft net zoals jou voor het rijbewijs te kunnen behalen een aantal praktijklessen, een praktijkexamen en theorieboeken nodig. Wij bieden je na de rijtest het geheel in een vorm van een Totaalpakket aan, dat het beste bij je past, zodat je niet teveel betaald en zelfs honderden euro's bespaard.

Het voordeel van de rijtest is dat je voor het behalen van het rijbewijs niet onnodig teveel betaalt, vooraf weet waaraan je toe bent en niet tijdens de rijopleiding voor onaangename verassingen komt te staan. Daarnaast kun je wel voorstellen wanneer je een totaalpakket afneemt, dat je daarop aanzienlijk kunt besparen. De prijzen van onze rijopleidingen inclusief praktijkexamen zijn vanaf € 500,- en variëren verder per persoon qua: rijervaring, categorie en snelheid waarmee het rijbewijs wordt behaald. De twee uur durende rijtesten zijn vanaf € 45-. Ongeacht hoeveel rijlessen je nodig hebt, wij zullen ons uiterste best doen om aan je verwachtingen te voldoen.

Betaalwijze per bank
Ongeacht welke opleiding je bij ons volgt, je kunt betalen op de wijze, wanneer en in hoeveel termijnen het beste bij jou past. Vanzelfsprekend krijg je voordat je met rijlessen begint, duidelijk de gekozen rijopleiding schriftelijk bevestigd. Verder is het een groot gemak dat je veilig de rijopleiding in 1 keer of in termijnen per bank kan voldoen en per les geen contant geld aan de instructeur hoeft geven.

Waarom zijn de rijopleidingen in het algemeen voordeliger dan andere Rijscholen 
De rijopleiding zijn in het algemeen voordeliger omdat we met totaalpakketten werken. Aangezien iedereen altijd een aantal lessen, praktijkexamen en in het algemeen ook theorieboeken nodig heeft, hebben we die samengevat zodat je voordeliger uit bent wanneer je dit los zou voldoen.

Waarop zijn onze instructeurs geselecteerd?
Al onze rij-instructeurs zijn geselecteerd op referenties, erkenning bij de rijvaardigheidsorganisatie ’t CBR en op voorkeur. Daarom kun je bij ons erop rekenen dat je de instructeur krijgt die bij jou past.

Op welke wijze kan ik de rijopleiding voldoen?
Na de proefles wordt de wijze van betalen met je besproken. Je kunt de rijopleiding voldoen op de wijze die voor jou het prettigst lijkt. Bijvoorbeeld d.m.v.: automatische incasso, per bank in termijnen of in 1 keer en per rijbewijs financiering.

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen bij Rijschool Rijbewijscentrum.nl
Na de rijtest weet je hoeveel rijlessen je nodig hebt, zodat wij afhankelijk van jou wensen de rijopleiding binnen 10 dagen of verspreid over een aantal weken kunnen verzorgen.

Waar kan ik mijn rijbewijs halen?
Rijschool Rijbewijscentrum.nl dekt heel Rotterdam,Vlaardingen,schiedam,hoogvliet,Spijkenisse tot Hellevoetsluis en omgeving, dit betekent dat we in alle examen gebieden het Rijbewijs kunnen verzorgen. Wanneer je niet in een examengebied wordt je alsnog in bijna alle gevallen, thuis opgehaald en afgezet.

Ben je een starter of heb je al vele kilometers rijervaring opgedaan? Je hoeft nu niet meer verder te zoeken! Ook bij jou in de buurt besparen wij je echt veel Tijd & Honderden euro's en helpen je vanaf het 1e contact met het zo voordelig mogelijk behalen van jouw rijbewijs.

Gaat het om werk of ontspanning, je kunt tegenwoordig niet meer zonder een rijbewijs. Welk categorie rijbewijs je dan ook wilt behalen, het is belangrijk om je rijopleiding te volgen bij een enthousiaste instructeur die jou op je gemak stelt en met zo weinig mogelijk rijlessen goed op het rijexamen voorbereidt.

Om te kunnen garanderen dat je na het behalen van het rijbewijs over de gehele rijopleiding absoluut tevreden bent, krijg je uitsluitend rijles van gekwalificeerde vriendelijke rij-instructeurs, die bij het CBR zijn aangesloten. Daarnaast volgen zij om de vijf jaar een applicatiecursus en zijn door andere cursisten als uitstekend beoordeeld. Mede door onze ke

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.