Dierenkliniek Bakel, Bakel

De Brakken 6, Bakel (Noord-Brabant)

https://www.faxgids.nl/_images/upl/867448_001/logo.jpg

De Mortel, Deurne, Gemert, Helmond, Aarle Rixel, Beek en Donk, Laarbeek, Noord-Brabant, Gebit verzorgen bij dieren, Katten en honden, Werkhonden, Sporthonden, Dieren thuis, Röntgenfoto's, HD Röntgenfoto's ED Röntgenfoto's, Zuurstofkamer, Keizersnee, Gasannestasie, Verwarmde dierenverblijven.

Dierenkliniek Bakel is een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren en hobbymatig gehouden kleindieren. De dierenkliniek is gemakkelijk bereikbaar vanuit Deurne, Helmond, Gemert, Laarbeek, de Mortel, Milheeze en de Rips. Dierenkliniek Bakel is een modern uitgeruste kliniek met uitgebreide faciliteiten. Veterinaire kennis, kunde en zorg staan bij ons hoog in het vaandel. Onze deskundigheid betreft het totale welzijn van uw huisdier en voor alle verschillende aspecten hiervan kunt u bij ons terecht. Wij zijn er voor de dieren en voor u.

https://www.faxgids.nl/_images/upl/867448/foto2.jpg

https://www.faxgids.nl/_images/upl/867448/foto.jpg

Dierengeneeskundig Zorg Gezelschapsdieren Dierenartsenpraktijk Dierenarts Dierenkliniek Gezelschapsdierenpraktijk Bakel Milheeze

https://www.faxgids.nl/_images/upl/867448_001/foto.jpg

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.