Chocolaterie Henri, Den Bosch

Helftheuvelpassage 118, Den Bosch (Noord-Brabant)

Sinds 1996 is Chocolaterie Henri een begrip in Ďs-Hertogenbosch en omstreken. Onze ambachtelijke zaak in het overdekte winkelcentrum De Helftheuvel wordt jaren bezocht voor de heerlijkste bonbons, andere chocolade creaties, kindertaarten en bruidstaarten.

De bonbons van chocolaterie Henri zijn geliefde cacaoproducten! Ze zijn ook heerlijk als een cadeau.
Met eigengemaakt en heerlijke chocolade aan de buitenkant en een smaakvolle vulling
binnenin, maakt de bonbon een echte lekkernij.

In ons assortiment treft u meer dan 40 soorten bonbons in allerlei vormen en smaken gehuld in een heerlijke laag pure, melk of witte chocolade. Hazelnoot, slagroom, karamel, maar ook marsepein en drank vindt u terug in onze vullingen. Bovendien werken wij alleen met de Belgische Callebaut chocolade, deze is smaakvol en van hoge kwaliteit!

Organiseert u binnenkort een kinderfeest of een bruiloft? Bij Chocolaterie Henri bent u welkom voor een vrijblijvend gesprek en om ons fotoboek te bekijken voor inspiratie. Naast het bepalen van de kleur, vorm en vulling van uw bruidstaart kunt u ook kiezen uit een groot assortiment aparte bruidspaartjes om de taart (indien gewenst) mee te bekronen.

Geregeld organiseren wij een Chocolade workshop. Hierbij werken wij met groepen vanaf 4 personen tot maximaal 6 personen. De workshop duurt ongeveer 1,5 ŗ 2 uur en wordt gedaan in de werkplaats bij de winkel. We gaan onder andere bonbons maken. Dit wil zeggen vormen mouleren, vullen, dichtsmeren, truffels maken en vormen inkleuren. De kosten zijn Ä25,- per persoon. Aan het einde krijgt† u ook een doosje met een paar truffels en bonbons mee naar huis. Klik hier voor meer informatie als de tijden en dagen.

Wenst u meer informatie over onze producten? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of breng een bezoek aan onze chocolaterie en laat u verrassen.

Contact opnemen