U2 Events, Hoogvliet (Rotterdam)

Mandemakerstraat 102-F, Hoogvliet (Rotterdam) (Zuid-Holland)

U2 Events is een organisatie die kansen ontwikkelt voor kinderen en jongeren om hun creativiteit te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken. Scholen, kinderopvangorganisaties, welzijnsinstellingen en gemeenten kunnen een beroep op U2 Events doen voor de organisatie van activiteiten in het kader van brede school en vrijetijdsbesteding.

U2 Events staat voor een kwalitatief, uitdagend en gevarieerd aanbod dat zowel vormend als vermakend is en toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen. U2 Events stelt de wens van de kinderen, jongeren en opdrachtgevers centraal. Wij brengen aanpassingen in ons aanbod naar uw vraag.


Activiteiten van U2 Events....

* een moment van ontspanning en uitdaging in de sfeer die past bij het
pedagogische klimaat van de school of BSO.
* professioneel, pedagogisch, veilig en plezierig.

Doelstelling van U2 Events....

* het vergroten van de sociale vaardigheden van kinderen en jongeren

* het verbeteren van het zelfbeeld en respect voor je zelf* het creëren van kansen zodat kinderen en   jongeren hun talenten kunnen ontwikkelen
* het optimaliseren van het vrijetijdsactiviteiten aanbod op scholen en BSO'S

U2 Events denkt en voelt mee!
Van alle sterfgevallen ter wereld – 18 miljoen per jaar en 50.000 per dag – komt eenderde door oorzaken die aan armoede gerelateerd zijn. Sinds 1990 zijn dat 270 miljoen mensen, waarvan het merendeel vrouwen en kinderen. Dat is ongeveer gelijk aan de bevolking van de Verenigde Staten.

600 miljoen kinderen leven in absolute armoede. Elk jaar sterven meer dan tien miljoen kinderen door honger en te voorkomen ziekten: dat zijn meer dan 30.000 kinderen per dag of één kind per drie seconden.

U leest het goed 30.000 kinderen per dag!!!!!

In ontwikkelingslanden is ondervoeding een groot probleem. Ondervoeding kan het best worden omschreven als een combinatie van te weinig voedsel, een tekort aan essentiële voedingsstoffen en een slechte gezondheid.

Harde feiten


* 146 miljoen kinderen in ontwikkelingslanden zijn ondervoed.
* Jaarlijks overlijden naar schatting 5,6 miljoen kinderen onder de vijf
jaar aan de gevolgen van ondervoeding.
* 1,5 miljoen kinderen per jaar sterven door verzwakking, veroorzaakt door
diarree.
* Ongeveer 500 miljoen mensen - waaronder vijftig procent kinderen en
zwangere vrouwen - hebben een ijzertekort
* Tussen de 100 en 140 miljoen kinderen lijden aan vitamine A-tekort.
* Elk jaar worden 250.000 kinderen blind door een tekort aan vitamine A.

U2 Events steunt Unicef om dit probleem aan te pakken! Door 10% van elke verhuring te doneren aan Unicef helpt U2 Events ook mee!!!

 

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.