Bewust Competent, Tholen

Hofstede 13, Tholen (Zeeland)

Waar BC Company en Bewust Competent, training & coaching naar streeft is 'essentie' en 'echtheid'.

Het onderzoeken van de eigen essentie vraagt veel van mensen omdat het een beroep doet op een kwetsbare en open opstelling. Het vraagt om bereidheid de dingen anders te gaan zien en te beleven.Het vraagt om een kritisch kijk op eigen overtuigingen. Het werkt verdiepend voor mensen en het kan soms ook heel confronterend zijn om te ontdekken dat iets niet langer werkt of dat bepaalde patronen en mechanismen niet langer functioneel blijken te zijn. Kortom, essentie en echtheid hebben een prijs. Het resultaat is echter mooi en voelt goed.

Mensen die zich goed voelen leren makkelijker en staan meer open voor verandering. Het kost minder energie en men kan meer aan. Dit is volgens ons de basis voor het volgen van vaardigheidstrainingen
(communicatie trainingen in ons geval). We werken dus eerst aan de basis voordat we aan vaardigheden beginnen. Het resultaat van iedere training of workshop zal beter zijn en het effect in de praktijk zal groter zijn. Waar een wil is is een weg !

Bewust Competent verzorgt, binnen en buiten Nederland, trainingen en coaching die erop gericht zijn dat ieder individu zichzelf en zijn/haar taak en verantwoordelijkheid nog beter begrijpt en daarmee effectiever nieuwe dingen leert en toepast.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.