Algemene Bouwwerken Schepers-Hendrickx BVBA, Balen

Steegstraat 105 Bus 4, Balen ( )

Algemene Bouwwerken Schepers-Hendrickx bvba, Balen

Staat u op het punt om uw droomwoning te bouwen? Of had u eerder renovatieplannen? En bent u nog op zoek naar een aannemer die van aanpakken weet? Dan bent u bij Algemene Bouwwerken Schepers-Hendrickx bvba aan het juiste adres.

Algemene Bouwwerken Schepers-Hendrickx bvba zorgt voor de volledige ruwbouw van uw woning, of het nu om woningbouw gaat of appartementsbouw. Grondwerk, bekisting, rioleringen, zij doen het allemaal!

Ook voor de renovatie van uw woning kunt u een beroep doen op de expertise van Algemene Bouwwerken Schepers-Hendrickx bvba. Zij kleden uw woning uit en zetten alles terug op poten, volledig naar uw wensen. Heeft u ook vloer- en tegelwerk? Ook dat doen zij, zowel binnen als buiten.

Algemene Bouwwerken Schepers-Hendrickx bvba beschikt over eigen materialen. Hebben zij iets niet, dan huren zij dat bij een professioneel verhuurbedrijf. Zij onderhouden goede contacten met onderaannemers en leveranciers. Had u zelf nog niemand? Dan raadt Algemene Bouwwerken Schepers-Hendrickx bvba u graag iemand van hen aan.

Bij Algemene Bouwwerken Schepers-Hendrickx bvba bent u zeker van stiptheid. Zij maken er een punt van dat zij de afgesproken begin- en einddatum halen. Vooraf overlopen ze samen met u nauwgezet het project en passen het tijdens de werken aan wanneer u dat wenst. Zij werken zo zuiver mogelijk en hebben veel aandacht voor veiligheid.

Wilt u gratis advies of een vrijblijvende offerte? Geen probleem. Neem gewoon contact op via de mail of telefoonnummer 0479 69 81 69.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.