BVBA Van Landuyt & Vennoten, Dilbeek

Eikelenberg 20, Dilbeek (Vlaams-Brabant)

Van Landuyt & Vennoten, Zellik (Asse)

Streven naar evenwicht en harmonie

Het advocatenkantoor Van Landuyt & Vennoten is een groot kantoor. Het bedrijf heeft meer dan 25 advocaten. Daarnaast beschikt het kantoor over twaalf adminstratieve medewerkers. Van Landuyt & Vennoten is in 1990 opgericht en de visie van het kantoor heeft zich sindsdien niet veranderd. Wij bieden onze cliŽnten een persoonlijke aanpak voor een betaalbare prijs.

Voor wie?

Onze diensten bieden wij onder meer aan particulieren en bedrijven maar ook aan overheidsinstellingen of non-profit bedrijven. We hebben ruime ervaring en zijn gespecialiseerd in veel verschillende rechtsmateries. We helpen onze cliŽnten dag in dag uit met hun conflicten. Onze voorkeur is om conflicten onderling op te lossen. Is dit niet mogelijk dan kunt u uiteraard ook op ons bouwen in de rechtszaal.

Het bureau

Van Landuyt & Vennoten is onderdeel van het internationaal netwerk van advocatenkantoren. Dit netwerk bestaat uit twintig advocatenkantoren en heet ELF (European Law Firm). Meer dan vijfhonderd advocaten werken in dit netwerk dat is opgericht in 1989. De professionele samenwerking van de verschillende leden binnen het netwerk garanderen u betrouwbare juridische bijstand en een omvangrijke kennis van de wet.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook eens een kijkje nemen op onze website.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.