Fi-Nance Consultancy, Culemborg

Buitenmolenstraat 23, Culemborg (Gelderland)

U kunt bij Fi-Nance Consultancy terecht voor een breed scala aan financiŽle dienstverlening, waaronder tijdelijke interim oplossingen, zakelijke en particuliere dienstverlening.

Interim Finance Manager/Business Control

Als u een ervaren Interim Financieel Manager als lid van uw managementteam zoekt of behoefte heeft aan een doortastende Interim Manager voor het aansturen van uw afdeling Planning & Control en/of de FinanciŽle Administratie, dan bent u bij Fi-Nance Consultancy aan het juiste adres. Ook als u juist een Interim Controller voor specifieke financiŽle rapportages of analyses zoekt of de hulp kunt gebruiken van een procesmanager om uw reorganisatie of ingrijpende procesverandering in goede banen te leiden, staan wij voor u klaar!

Waarom Fi-Nance Consultancy?

Heeft uw bedrijf een tijdelijk bezettingsprobleem? Zoekt u iemand die de neuzen dezelfde kant op krijgt? Dan kunt u hiervoor Fi-Nance Consultancy inzetten. Een interimmer komt van buiten de organisatie en kijkt met andere ogen naar uw organisatie en haar structuur.

De Interim Controller treedt op als een tijdelijke waarnemer die ook verantwoordelijk gesteld kan worden voor het proces van planning en control binnen uw organisatie. De interim controller ziet als bedrijfseconomisch onderzoeker toe op de efficiŽntie en effectiviteit van de ondernomen activiteiten en adviseert over de (financiŽle) leiding van het bedrijf. Hij/zij adviseert over de diverse aspecten van beheer en begrotingsuitvoering, als ook over (financiŽle) beheersaspecten van activiteiten en streeft naar winstgevende resultaten voor uw organisatie. Voor een organisatie kan het soms verhelderend zijn om met een Interim Controller te werken. Tevens kan een Interim Controller als tussenoplossing dienen bij bijvoorbeeld ziekte, zwangerschap of ontslag.

Groot zakelijk financieel advies

Zakelijke dienstverlening

Fi-Nance Consultancy biedt ook de ondernemers een breed scala aan zakelijke dienstverlening waaronder:

 • Begeleiding van startende ondernemers.
 • Verzorging van de administratie/boekhouding.
 • Verzorging van belastingaangiftes, onder meer inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, ICP aangiften, alsmede uitstelaanvragen en bezwaarschriften.
 • Verzorging van periodieke managementrapportages.
 • Verzorging van jaarrekeningen en publicatiestukken.
 • Aanspreekpunt voor derden, zoals fiscalisten, banken, accountants en andere instellingen.
 • Fi-Nance Consultancy biedt heldere en transparante oplossingen met scherpe tarieven.

Particuliere dienstverlening

Fi-Nance Consultancy biedt ook haar particuliere cliŽnten optimale dienstverlening aan. Ziet u ook altijd zo op tegen de blauwe brief van de belastingdienst? Wilt u dat uw aangifte inkomstenbelasting eens grondig onder de loep wordt genomen? Veel mensen laten geld liggen bij de belastingdienst omdat ze niet weten wat er allemaal mogelijk is bij de belastingaangifte.

Ook particulieren kunnen terecht bij Fi-Nance Consultancy

Fi-Nance Consultancy biedt u de juiste oplossing!

Onder andere kunt u bij Fi-Nance Consultancy terecht voor:

 • Aangifte inkomstenbelasting
 • Voorlopige aangiften
 • Bezwaarschriften en uitstelaanvragen
 • Aanvragen diverse toeslagen
 • Overige financiŽle vragen
 • Schakel/spreekpartner voor instanties zoals belastingdienst, gemeente en andere instellingen

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek, neemt u gerust contact op met Fi-Nance Consultancy.

Fi-Nance Consultancy verleent zijn diensten ook in Culemborg, Tiel, Geldermalsen, Nieuwegein, Vianen, Wijk bij Duurstede, de Betuwe en IJsselstein

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.