Nail & Beauty Factory, Merksem (Antwerpen)

Geertshoek 32, Merksem (Antwerpen)

Nail & Beauty Factory, Merksem

Nail & Beauty Factory is gespecialiseerd in het plaatsen van gelnagels. U weet ondertussen wel dat er vele nagelstudio's bestaan en dat vele zich willen bestempelen als ervaren nagelstyliste na enkele dagen opleiding. Niets is minder waar: Om een professionele nagelstyliste te zijn, is er wel een degelijke opleiding van minstens 1,5 maand nodig en de nodige ervaring in een degelijke nagelstudio. Ikzelf heb genoten van 2 maanden opleiding en heb reeds 4 jaar ervaring.

Ik heb gewerkt in een goede en degelijke nagelstudio en toen de klanten tevreden waren, heb ik het idee opgevat om mijn eigen nagelstudio te beginnen. Ik ben reeds de fiere eigenares van een leuke, gezellige en aangename nagelstudio te Merksem, waar ik mijn klantjes beschouw als mijn vriendinnen en elke klant de nodige aandacht en vooral het gezellig babbbeltje krijgt, zodat iedereen zich hier goed voelt.

Wilt U ook één van mijn klantjes worden, kom gerust even langs of e-mail of bel ons even?
Wij passen ons aan uw tijd en noden aan.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.