Bistro Lunchroom 's Lands Bakkie, Zuidland

Breedstraat 6, Zuidland (Zuid-Holland)

Bistro

Geniet van koffie met wat lekkers of van onze gerechten in Zuidland. s Lands Bakkie is onderdeel van woonboerderij Westenrijck. U wordt geholpen door jongeren met een verstandelijke beperking die samen met hun begeleider zullen zorgen voor de consumpties.

Lunchroom en Bistro

Bij onze lunchroom heeft u de keuze uit verschillende warme dranken met huisgemaakt appelgebak,

Betaalbaar eten en drinken

kwarkgebak of cake. In onze bistro kunt u terecht voor warme gerechten, denk hierbij aan voorgerechten zoals carpaccio of warme brie met asperges en champignons in een rustieke bol. Als hoofdgerecht heeft u bijvoorbeeld de keuze uit ossenhaas, schnitzel of zalmfilet. Nog ruimte voor een dessert? We serveren onder andere dame blanche, crme Brle en Irish Coffee. De gerechten maakt u af met een van onze heerlijke wijnen.

Arrangementen en Catering

Heeft u iets te vieren? Ga dan voor een van onze bijzondere arrangementen zoals een high-tea of prosecco brunch. Wanneer u een evenement of feest organiseert kunnen wij ook de catering verzorgen. Wij denken graag mee over een bijzondere invulling van uw evenement.

Openingstijden

CateringLunchroom
Maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 16.00 uur
Zaterdag: 12.00 tot 16.00 uur

Bistro
Maandag t/m zaterdag: 16.00 tot 22.00 uur

Zondag: gesloten


Kijk op de website voor aanbiedingen en evenementen zoals bingo-avonden. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.