Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Brovex, Dordrecht

Brovex, Dordrecht

Prinsenstraat 6, Dordrecht (Zuid-Holland)

www.brovex.nl

Een professioneel loodgietersbedrijf dat voor al uw werken klaar staat: van dakbedekking tot dakgoten 

Brovex is een loodgietersbedrijf en installatiebedrijf gevestigd in Dordrecht, die zich naast Dordrecht richt op Zwijndrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Alblasserdam, Gorinchem, Barendrecht, Ridderkerk, Hardinxveld en Giessendam. U bent bij Brovex verzekerd van jarenlange ervaring. Brovex is zowel in te zetten voor een totaal- als deelproject. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van uw cv-ketel, bitumineuze dakbedekking, het bedekken van bitumineuze daken, het leggen van nieuwe dakbedekking, reparatie van bitumen daken, lood en zinkwerk, reparatie van dakgoten en vernieuwing van dakgoten.  Heeft u een spoedklus? Ook dan kunt u bij ons terecht. Omdat wij de meeste werkzaamheden in eigen beheer doen, kunnen wij u scherpe prijzen bieden.

Voor loodgieterswerkzaamheden of de renovatie van uw huis staat Brovex voor u klaar

Loodgieterswerkzaamheden regio Dordrecht

Zaakvoerder van BrovexU kunt bij ons terecht voor de installatie van uw cv-ketel en/of het jaarlijkse onderhoud. Naast cv-installaties staan wij ook voor u klaar voor de installatie van sanitair, denkt u aan badkamerrenovatie of het vervangen van uw kraanwerk. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in monumentenonderhoud. Het lijstwerk kunnen wij machinaal maken zodat uw monument weer in de oorspronkelijke staat wordt teruggebracht. Ook voor kwalitatieve dakwerken kunt u terecht bij Brovex uit Dordrecht.

Ruime ervaring en vakkennis

Zaakvoerder Hans van der Broek werkt alleen met de beste materialen. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak, bent u verzekerd van kwaliteit. Al sinds 1990 zit de zaakvoerder in de loodgieterij. Daarvoor was hij werkzaam voor een aannemersbedrijf. Zodoende kunt u rekenen op gedegen vakkennis. Daarnaast is het team van Brovex zeer gepassioneerd. Ze krijgen energie van tevreden klanten. 

 

Diensten Brovex

Bij Brovex kunt u rekenen op een uitgebreide dienstverlening. Door de jaren aan ervaring, de vakkennis en het bekwame team is geen klus te groot en geen karwei te lastig. U kunt onder andere voor de volgende diensten terecht: 

  • Installeren van cv-ketel
  • Bitumineuze dakbedekking
  • Bedekken van bitumineuze daken
  • Leggen van nieuwe dakbedekking
  • Reparatie van bitumen daken
  • Lood en zinkwerk
  • Reparatie van dakgoten
  • Vernieuwing van dakgoten

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

brovix2.JPG - Brovex, Dordrecht           Brovex, Dordrecht

Contact opnemen

Contact info

Brovex
Prinsenstraat 6
Dordrecht (Zuid-Holland)

www.brovex.nl

Openingstijden
Ma 07.00 - 18.00
Di 07.00 - 18.00
Wo 07.00 - 18.00
Do 07.00 - 18.00
Vr 07.00 - 18.00
Za gesloten
Zo gesloten

Trefwoorden: Loodgietersbedrijf, Installatiebedrijf, Installeren van cv-ketel, Bitumineuze dakbedekking, Bedekken van bitumineuze daken, Leggen van nieuwe dakbedekking, Reparatie van bitumen daken, Lood en zinkwerk, Reparatie van dakgoten, Vernieuwing van dakgoten

Rubrieken: Loodgieters- en Installatiebedrijven, Loodgieters, Dakbedekkingen, Cv installaties en onderhoud, Dakbedekkingsbedrijven

Houd contact