Peter de Goey Schilderwerken, Vught

Hopakker 16, Vught (Noord-Brabant)

Iedereen kan schilderen, maar voor een vakkundig en snel resultaat is het raadzaam om een vakman in te huren. Peter de Goey heeft meer dan 15 jaar ervaring. Hij werkt in een straal van 100 kilometer rondom Vught, in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

Schilderwerk

Peter de Goey kan alle werkzaamheden die te maken hebben met verven voor u uitvoeren, zoals het gladstrijken van muren en kan uw binnen- en buitenmuren voor u onder handen nemen. In grote ruimtes kan hij de muren ook voor u spuiten. Peter de Goey maakt gebruik van verf op waterbasis en is een milieuvriendelijke schilder. Hij heeft een goed oog en kan u ook van advies over bijvoorbeeld kleurencombinaties voorzien.

Peter de Goey Schilderwerken, Vught

Klussen

Het is fijn als u voor verschillende klussen op één vakman kan rekenen. Peter de Goey kan ook renovatiewerkzaamheden voor u uitvoeren, zoals trap- en deurrenovatie, glaszetten en tuinmeubels en schuttingen renoveren. Daarnaast kan hij ook voor u behangen en dakgoten reinigen.

Service

Een deel van zijn service is de mogelijkheid tot gespreid betalen. Zo wordt het voor u ook eenvoudiger om te investeren in onderhoud en renovatie. In goed overleg kijkt hij met u naar de beste oplossing. Neem vrijblijvend contact met hem op.

Peter de Goey Schilderwerken, Vught

Contact opnemen