Neijenhuis Bouw, Breukelen

Kievitsbloem 31, Breukelen (Utrecht)

U gaat bouwen of verbouwen? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een bouwbedrijf dat u kunt vertrouwen. Neijenhuis Bouw staat al meer dan 15 jaar voor al uw algemene bouwwerkzaamheden klaar. Daarnaast zijn wij van Neijenhuis Bouw gespecialiseerd in timmerwerken en klussen. Bij iedere klus zorgen wij voor een nauwkeurige afwerking en kwaliteit. Daarnaast weten we dat communicatie belangrijk is bij ieder project met de klant. Daarom overleggen wij altijd met u! Bel ons dus gerust voor uw opdracht in de omgeving van Utrecht of Amsterdam voor een vrijblijvende offerte! Als u voor kwaliteit gaat, kiest u Neijenhuis Bouw!

Werkzaamheden Neijenhuis Bouw

  • Renovatie: U wenst meer ruimte in uw huis? Dat kan natuurlijk door bijvoorbeeld gyproc wanden en/of een dakkapel te plaatsen. Zo kunnen wij van uw zolder een geheel nieuwe mooie ruimte maken. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook een veranda, carport of uitbouw verzorgen. Wenst u een nieuwe keuken of badkamer? Ook dat is geen enkel probleem bij Neijenhuis Bouw in Breukelen.

  • Onderhoud: Voor onderhoud kunt u ons ook altijd even contacteren. Een van de onderhoudswerkzaamheden die wij doen zijn: timmerwerken en loodgieterswerkzaamheden. Door middel van regelmatig onderhoud voorkomt u grotere kosten en problemen.

  • Nieuwbouw: Ook voor nieuwbouw projecten kunt u rekenen op Neijenhuis Bouw. Of het nou om het plaatsen van een badkamer of keuken gaat of voor een complete verbouwing? Wij kunnen alles voor u realiseren. Voor grote projecten werken we samen met betrouwbare vaklieden.

  • Maatwerk: Op maat gemaakte oplossingen dat is wat wij leveren. Laat uw kasten op maat maken door een vakman, voor een mooi geheel en tot in de puntjes afgewerkt. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld ook bed ombouwen en badkamermeubels in uw stijl maken.

Voor meer informatie en of een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op.

Neijenhuis Bouw in Breukelen

 

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.