E. Spruit Elektrotechniek Rotterdam, Nootdorp

Zonnehof 219, Nootdorp (Zuid-Holland)

w: www.spruitelektra.nl

E. Spruit Elektrotechniek Rotterdam, Nootdorp

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw elektrowerkzaamheden? Dan bent u bij ons van E. Spruit Elektrotechniek Rotterdam uit Nootdorp aan het juiste adres! Na vele jaren als leidinggevend monteur te hebben gewerkt in allround elektrawerkzaamheden is de zaakvoerder in 2015 voor zichzelf begonnen. Door steeds weer hoge kwaliteit af te leveren is dit bedrijf in een rap tempo gegroeid in deze branche. Steeds weer staan wij voor u klaar voor zowel kleine als grote projecten.

Diensten

Verlichting: Wij verzorgen volledige lichtplannen bij uw woning of bedrijfsruimte. Door onze eigen LED armaturen kunnen wij je voorzien van scherpe en transparante tarieven.

Elektra: Al bijna 25 jaar werken wij in 230V en 400V systemen in bedrijfsruimtes en woningen. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van storingen, nieuwe groepenkasten monteren en gecompliceerde schakelingen.

Data/Telecom: Wij leveren volledige telecominstallatie van werkplek tot aan patch kasten. Graag denken wij met je mee om je netwerk te creren en uit te breiden.

Intercomsystemen: Wij werken samen met de intercomsystemen van het merk Comelit. Vele referenties kunnen wij u aanleveren met betrekking tot VVEs en particuliere woonhuizen.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Voor dringende zaken ook buiten openingstijden bereikbaar!

Elektrotechniek, Elektro installatiebedrijf, Elektrotechnisch installatie, Elektro Technisch Bedrijf, Elektrotechnisch Bureau, Netwerkinstallaties, Domotica, Beveiligingssystemen, Camerabeveiliging, Inbraaksystemen, Inbraakbeveiliging, Databekabeling, Intercomsysteem en Videofonie in Nootdorp, Delft, Den Haag, Pijnacker, Dordrecht, Spijkenisse, Ridderkerk, Zoetermeer, Ypenburg en Rijswijk. Zuid-Holland.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.