Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Bakker Ron

Bakker Ron, Deurne

Milhezerweg 17, Deurne (Noord-Brabant)

www.bakker-ron.nl

Bakker Ron, Deurne

Bij 'Bakker Ron' vindt u sinds 1993 de lekkerste producten! Bovendien staan bij ons in de bakkerij kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel. Hierdoor zijn we al 20 jaar een echt begrip in Deurne. U proeft onze liefde voor het vak in onze producten. Krijgt u al trek? Kom snel langs in een van onze filialen in Milhezerweg of Wolfsberg!

Werkzaamheden Bakker Ron

  • Broden & Luxe broden

  • Broodjes & Hartige broodjes

  • Cake en Koek

  • Limburgse Vlaaien
  • Gebak & Stukgoed

  • Taarten

  • Speciale taarten: Heeft u binnenkort een feestje? Wij verkopen taarten voor iedere gelegenheid, van een geboortetaart tot een Abraham of Sara. Bekijk de verschillende thema's en prijzen op de website. Ook kunt u uw taart met een persoonlijke foto bestellen, dat maakt de taart helemaal af! Deze fototaart bestelt u ook eenvoudig op de site.
  • Dieet en allergie: Veel mensen kampen tegenwoordig met gezondheidsproblemen, zoals een allergie. Bij ons in de bakkerij vind u ook verschillende dieetproducten. Graag deze 1 dag van te voren bestellen. Bekijk onze website voor alle producten die wij verkopen!

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of over onze producten? Neem gerust nog een kijkje op onze website. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan krijgt u zo snel mogelijk een antwoord. Wij helpen u graag verder!

Bakker Ron

 

 

Contact opnemen

Contact info

Bakker Ron
Milhezerweg 17
Deurne (Noord-Brabant)

www.bakker-ron.nl

Openingstijden
Ma gesloten
Di 08.30 - 18.00
Wo 08.30 - 18.00
Do 08.30 - 18.00
Vr 08.30 - 18.00
Za 08.00 - 16.00
Zo gesloten

Trefwoorden: Bakkerij, Ambachtelijke bakker, Kwaliteitsbakker, Speciale taarten, Fototaarten, Vlaaien, Online brood bestellen, Allergie vrij brood en banket, Glutenvrij brood en banket, Worstenbroodjes

Rubrieken: Bakkerijen, Bakkers, Taarten

Houd contact