Winnubst Uurwerkspecialisten, Lelystad

Birdielaan 27, Lelystad (Flevoland)

Farbel clock reproductie Franse pendules clock uurwerken farbel kandelaar import

De afbeelding “http://www.uurwerkspecialisten.nl/images/s2dlogo.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Welkom op uurwerkspecialisten.nl,

Peter Winnubst heeft ruim 35 jaar restauratie-ervaring met alle typen uurwerken; van klein tot groot, al dan niet voorzien van slag- en/of speelwerk.
De afbeelding “http://www.uurwerkspecialisten.nl/images/peter_200.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Moderne technieken en 3 generaties ambachtelijke kennis maakt Winnubst-Uurwerkspecialisten tot een van de weinige experts in dit specifieke vak. Hierdoor zijn er vrijwel geen beperkingen meer ten aanzien van de restauraties.

Zelfs het restaureren van de wijzerplaat en de kast behoort tot de mogelijkheden. Voor gespecialiseerd houtwerk worden wij terzijde gestaan door firma "De Houtkrul" te Alkmaar.
Ook met andere diciplines werken we samen. We denken hierbij aan schilderwerk restauratie van de wijzerplaat en van de maan-, dag- of weekschijven. Het inleggen van schildpad, het restaureren van marmer, en emaille en/of keramieke wijzerplaten (www.keramiek-restauratie.nl)
De afbeelding “http://www.uurwerkspecialisten.nl/fotos/reportage2/00000097b912a0a09/l008.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een uitgebreide fotoreportage van de restauratie behoort tot onze service. Tevens ontvangt U halverwege de werkzaamheden een uitnodiging om uw klok te bezichtigen.

Contact opnemen