Faxgids Nederland BV

De wereld van informatievoorziening staat nooit stil. En dus ook wij niet. Het tonen van de juiste informatie op het juiste moment is Faxgids ´ expertisegebied. In onze database vindt u de meest recente, gedetailleerde, zakelijke informatie van bijna 850.000 bedrijven in Nederland.
Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in één muisklik naar de informatie die u zoekt.
Informatievoorzieningtechnologie is geen éénmalige klus, maar vereist een blijvend onderhoud en monitoring van onze database. Daarom zijn wij bij de Faxgids continu bezig om onze database zo af te stemmen dat de informatie die u zoekt snel gevonden wordt.

Dus, bent u op zoek naar het faxnummer van een bloemist in Maastricht? Het telefoonnummer van een reclamebureau in Arnhem? Of de straatnaam van een Chinees Indisch restaurant in Groningen? www.faxgids.nl vindt het voor u!

Voordelen voor onze adverteerders

24 uur per dag uw (potentiële) klanten informeren over uw bedrijf, diensten en producten met complete adresgegevens zodat u goed bereikbaar bent. De eenvoudige, overzichtelijke en snelle zoekstructuur bevordert het gebruikersgemak, waardoor uw bedrijf direct gevonden wordt!

Wij doen het werk, u heeft het gemak!

Uw bedrijfspresentatie wordt, in nauw overleg, door een ervaren professional voor u opgebouwd en geoptimaliseerd onder één of meerdere rubrieken naar keuze EN tegen een zeer scherp tarief. U hoeft zich dan ook niet te verdiepen in de "techniek" van het adverteren op Internet. Wij kennen de details die het succes van een bedrijfspresentatie bepalen. Gedurende de looptijd van uw presentatie staat u er niet alleen voor. U kunt gebruik blijven maken van diverse services zoals het kosteloos aanpassen van uw NAW-gegevens, prijzen, openingstijden etc. Wij passen dit binnen 1 werkdag aan zodat uw informatie altijd up to date blijft!

Regelvermelding in de Faxgids

Uw bedrijf wordt dan vermeld met de NAW-gegevens plus maximaal 6 regels bedrijfsinformatie onder een rubriek naar keuze binnen de Faxgids. Indien gewenst, kan deze vermelding ook aan meerdere rubrieken gekoppeld worden. Mede gezien de aantrekkelijke tariefstelling is dit voor velen een aantrekkelijke manier om eens met Internetkennis te maken.

Interaktief Responsformulier

Deze "custom made" antwoordcoupon biedt uw potentiële klanten de mogelijkheid om direct te reageren en/of te bestellen. Na het invullen van het formulier is een simpele klik op de knop vervolgens voldoende om het document per e-mail te versturen.

E-mail Faciliteit

Indien u zelf geen Internet-aansluiting heeft, kunt u tegen meerprijs gebruikmaken van onze E-Mailbox. E-Mail-respons van Internetgebruikers op uw presentatie wordt dan door ons opgevangen, direct geprint en (per fax) naar u verstuurd.