Pannenkoekenhuis De Veldkamp, Epe

Veldkampweg 2, Epe (Gelderland)

Pannenkoekenhuis De Veldkamp, EpeAl meer dan 30 jaar kunt u bij Pannenkoekenrestaurant De Veldkamp terecht voor de lekkerste pannenkoeken. Combineer uw bezoek met een wandeling door Het Wisselse Veen of landgoed Tongeren. Of organiseer uw evenement of workshop in ons gezellige restaurant!

Menu:

  • Zoete en hartige pannenkoeken: Appel, Kaas Paprika Ui, Spek Ananas, Champignon Ui Paprika en ham bijvoorbeeld.
  • Specialiteiten zoals een Shoarmakoek, Jagerskoek of een Aardbeienpannenkoek
  • Kinderkaart: Poffertje, patatje of kinderpannenkoek
  • Pizza's: Hawaii, Shoarma, Americano of Inverno
  • Dessert: Flensjes, Dame Blanche en Coupe Straciatella
  • Lunch: Pistolet gezond of Hawaii bijvoorbeeld.

Daarnaast hebben we ook gerechten zoals snert, tomatensoep en Schnitzels.

Feestlocatie

Pannenkoekenhuis De Veldkamp, EpeOp zoek naar een bijzondere locatie voor uw feest of evenement? We hebben verschillende zalen voor een etentje, feest, kinderfeest of workshop. Daarnaast kunnen wij ons restaurant ombouwen tot een huwelijkslocatie met twee ruimtes. Het is mogelijk om een danszaal te maken met ruimte voor een dj of bandje. In de zomer kunnen we ook het terras erbij betrekken, in de avond is dit mooi versierd met fakkels en een vuurkorf. Natuurlijk bespreken we de mogelijkheden uitgebreid met u zodat de locatie precies aansluit bij uw verwachtingen. Naast de locatie kunnen we ook een slaaplocatie voor uw gasten en een fotograaf regelen. Neem gerust contact op!

Workshops

Gezellig samen met vrienden of familie met de handen bezig zijn? Wij organiseren taart en cupcake workshops. U leert bijvoorbeeld een taart versieren met fondant of marsepein. Deze mogelijkheden zijn natuurlijk ook leuk voor een kinderfeestje.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij pannenkoekenrestaurant De Veldkamp? Neem dan gerust contact op!

Contact opnemen