Pannenkoekenrestaurant De Veldkamp, Epe

Veldkampweg 2, Epe (Gelderland)

Pannenkoekenrestaurant Belgie terrasLekker uit eten met het hele gezin? Breng dan een bezoek aan Pannenkoekenrestaurant De Veldkamp. In ons sfeervolle restaurant heten we u en uw kinderen graag welkom. Wij bakken onze pannenkoeken al ruim 30 jaar volgens tradiotionele receptuur en dat proeft u! Uiteraard werken wij met dagverse producten zodat het zeker smullen geblazen is. Heeft u toch zin in iets anders dan pannenkoeken? Geen probleem, u kunt ook kiezen voor onze eigengemaakte pizza's of misschien kiest u toch liever voor een schnitzel met champignonroomsaus en frietjes? U ziet het, er is voor ieder wat wils.

Waar vindt u ons?

Ons restaurant is gelegen aan de bosrand van Epe in het buurtschap Pannenkoeken eten‘Wissel’, tussen de vakantieparken “De Vossenberg” en “De Veldkamp” bij natuurgebieden “Het Wisselse Veen” en landgoed Tongeren. Een ideale uitvalsbasis dus om na heerlijk gegeten te hebben een wandeling te maken, of juist als beloning nadat u een flinke fietstocht achter de rug heeft. Wij ontvangen u graag: de warme chocolademelk met slagroom en appeltaart wachten op u!

Wij hechten veel waarde aan de reputatie van ons pannenkoekenrestaurant. Niet voor niets was Pannenkoekenrestaurant De Veldkamp al eens het op 1 na lekkerste pannenkoekenrestaurant van heel Nederland en daar zijn we trots op! Voor uw kinderen hebben wij een specialie kinderspeelhoek waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Is het mooi weer? Dan is het heerlijk vertoeven op ons terras waar u zowel in de zon kunt zitten of de schaduw, net wat uw voorkeur heeft.

Groepsarrangementen

Heeft u iets te vieren of bent u met maximaal 12 personen en wilt u een bijzondere avond uit? Reserveer dan onze "Jachtkamer". Hier kunt u op stand eten zoals ze dat vroeger deden.

 

Pannenkoekenrestaurant Belgie

Contact opnemen