Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management

Organisatieadviseur nodig?

De organisatieadviseur adviseert en helpt u met de uitbreiding, reorganisatie en andere plannen voor uw bedrijf. Wilt u gaan fuseren met een ander bedrijf? Heeft u internationale ambities? Of wilt u een nieuwe bedrijfsstrategie ontwikkelen? Dan is het verstandig om de hulp in te roepen van een organisatieadviseur.

Taken van een organisatieadviseur

De organisatieadviseur neemt een groot deel van de geplande reorganisatie van uw bedrijf uit handen. Dit is in grote lijnen hoe hij te werk gaat:

  • Analyseren van de huidige bedrijfsorganisatie: Hoe loopt de communicatie nu? Hoe vinden de medewerkers dat het nu loopt (desk-research)? Waar ligt het probleem?

  • Ontwerpen van de toekomstige bedrijfsorganisatie: De organisatieadviseur probeert een creatieve oplossing te bedenken. Aan de hand daarvan schrijft hij een concreet uitvoeringsplan.

  • Advies over in te voeren veranderingen: Organisatie van bijeenkomsten om de nieuwe werkwijze uit te leggen. Het opleiden van werknemers om de taken na zijn vertrek over te nemen.

  • Helpen bij de uitvoering van deze veranderingen: Uitvoering van de implementatie. Kijken of alles volgens planning verloopt.

De organisatieadviseur richt zich vooral op:

  • Bedrijfsstrategie

  • Logistiek

  • Personeelsbeleid

  • Leiderschap

  • ICT-gebruik

De organisatieadviseur is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en theorieën in zijn vakgebied. Hij weet als geen ander dat stilstand achteruitgang is. Zo behaalt u meer efficiency, meer productiviteit en een hogere klanttevredenheid terwijl u de risico's beperkt.

Orde van organisatiekundigen en -adviseurs

Om de kwaliteit van dit beroep te waarborgen en de belangen van de organisatieadviseur te behartigen, is in 1940 de Ooa, opgericht. Zowel de adviseurs en de bureaus worden hier vertegenwoordigd. De organisatiekundige vindt daar onder andere meer informatie en inspiratie in de 'canon van het adviesvak'.

7 resultaten voor Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management in Zuid-Holland gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management in Zuid-Holland staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden adviesbureaus - bedrijfsorganisatie & management in Zuid-Holland:

Pagina:  [1]

1 2 Knowhow

Zoeterwoudsesingel 50, 2313 EK Leiden
Trefwoorden: Leiden, Zuid-Holland, Leiderschapsontwikkeling, Teamontwikkeling, Communicatie, MD-trajecten, Fusieintegratie, Leertrajecten, Cultuurtrajecten, Cursussen
071-5768319 071-5768527

2 Balance Consultancy B.V.

Boliviastraat 26, 2622BL Delft
Trefwoorden: Interim, managemant, Hrm, advies, Appreciative, inquiry, Adviesbureau, Verander, Management
015-2852346

3 IC CHANGE

Dijkgraafstraat 19, 2645 KM Delfgauw
Trefwoorden: Coaching, Interim-management, Management-Consulting, Div-Share, Organisatieverandering, Documentmanagement, Organisatieadvies, Projectmanagement, Prosesverbetering, Procesbegeleiding
015-2850350

4 Krijnen Change & Learning

Vyverweg 23, 3312 AT Dordrecht
Trefwoorden: Teamontwikkeling, Organisatieontwikkeling, Coaching, Trainingen, Landelijk, leiderschapontw., Internationaal
. .

5 Living Proof Creation

Stormrand 20, 3362JK Sliedrecht
Trefwoorden: Bedrijfadvies, Advies, Communicatie, Organisatie, Hulpverlening, Lichamelijke, Pijn, Psychische, Pijn, Sliedrecht

6 P. Morbeck M.M.C. Planning en Kostenbeheer

Schammenkamp 92, 3085 GT Rotterdam
Trefwoorden: Industrieplanning, Olie-Gasplanning, Kostenbewaking, Rotterdam, Zuid-Holland
010-4803004 010-4803004

7 Serin BV

M.H. Trompweg 225/C, 3317BS Dordrecht
Trefwoorden: Mens, Werk, Organisatie, Inburgering, Gemeenten, Leerwerktrajecten, Bedrijfsleven, Private markt, UWV, Publieke Markt
078-6187711 078-6184411

Pagina:  [1]

Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management regionaal zoeken in ...

7 resultaten gevonden voor adviesbureaus - bedrijfsorganisatie & management

Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management zoeken in...

bedrijven uit rubriek adviesbureaus - bedrijfsorganisatie & management

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Adviesbureaus - Bedrijfsorganisatie & Management, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z