Elka Plant Groot in Groen, Kudelstaart

Proosdijstraat 2, Kudelstaart (Noord-Holland)

Elka Plant Groot in Groen, Kudelstaart


Elka Plant Groot in Groen heeft meer dan 45 jaar ervaring met de verhuur van plant- en bloemdecoraties bij de meest uiteenlopende evenementen in binnen- en buitenland.

Elka Plant Groot in Groen weet al te goed dat uw presentatie zonder planten en bloemen een sfeervolle uitstraling mist. En juist de uitstraling is van groot belang bij uw presentatie of evenement. Of het nu gaat om uw stand op een congres, een vak- of publieksbeurs, een productpresentatie, een tentoonstelling, een landelijke of regionale dealerbijeenkomst, een feest voor uw personeel of een modeshow, kleurrijke bloemen en groene planten creŽren een sfeervolle ambiance. De kleurenbrochure van Elka Plant Groot in Groen geeft een goede indruk van het leveringsprogramma.

Elka Plant Groot in Groen adviseert u met het aankleden van shows. Naast verhuur van de nodige bloemen en planten stelt Elka Plant Groot in Groen ook een plan op voor andere decoratie. Wat dacht u van houten meubels en terassmeubels?

Bijzonder fraai zijn de moderne aluminium cilinderbakken met planten. Elka Plant Groot in Groen levert ook planten in rieten manden of pergola's, terracotta potten, bruggetjes, banken, houten scheidingswandjes enzovoort. Bovendien kan Elka Plant uw tuinpartijen en bloemperken completeren met aantrekkelijke waterpartijen zoals vijvers in verschillende vormen en afmetingen en kleine en grotere watervallen met daarin exclusieve waterzuilen en fonteinen, compleet met onderwater verlichting.

Zeer spectaculair is de speciale waterstraal, die vele meters overbrugt en door middel van elektronische programmering, lange en korte 'stukjes' waterstraal kan spuiten. Neemt u contact op met Elka Plant Groot in Groen, zodat zij uw project gezamenlijk kunnen bespreken. Het resultaat zal een perfecte presentatie zijn!

Contact opnemen