Bloemist

Over Faxgids

Stelt u zich voor: U bent een bloemist in Maastricht of u heeft een reclamebureau in Arnhem. Dan is het belangrijk dat uw bedrijf online professioneel naar voren komt en uw bedrijfsgegevens goed opvraagbaar zijn. Faxgids is ideaal voor mkb'ers die online beter vindbaar willen worden.

Wie zijn wij?

Faxgids heeft zich ruimschoots bewezen in de tien jaar dat wij actief zijn voor de online presentatie van mkb'ers. Met een enthousiast team werken wij bij Faxgids om uw bedrijfsvermelding zo compleet mogelijk te maken. Onze accountmanagers bespreken samen met u op welke trefwoorden u gevonden wilt worden in uw regio. Onze webredacteurs en designers gebruiken vervolgens de informatie op uw website om een impressie te geven van uw bedrijf en plaatsen uw logo en foto's. Heeft u geen website, dan kunt u ons de informatie die u wilt publiceren ook per post, fax of mail toesturen.

Vindbaarheid in uw regio

U bent met een bedrijfsvermelding van Faxgids goed vindbaar in uw regio op trefwoorden van uw keuze. Neemt u daarnaast ook een Google Places vermelding bij ons af dan verbetert uw regionale zichtbaarheid. Op die manier informeert u uw potentiële klanten 24 uur per dag over uw bedrijf, diensten en producten. Bovendien bent u goed bereikbaar door de prominente weergave van uw contact- en adresgegevens. De eenvoudige, overzichtelijke en snelle zoekstructuur bevordert het gemak voor onze bezoekers, waardoor uw bedrijf direct gevonden wordt! Onze bezoekers hoeven slechts te zoeken op één woord in uw regio en dan komen ze vanzelf bij u uit.

Snel contact met uw klanten

Contact opnemen met uw bedrijf was nog nooit zo eenvoudig! Aan uw bedrijfsvermelding is een contactformulier gekoppeld zodat consumenten snel meer informatie of een vrijblijvende offerte kunnen opvragen. Na het invullen van het formulier is een simpele klik op de knop voldoende om het document per e-mail te versturen.

Meer informatie of direct bestellen

Heeft u interesse in een van onze producten of wilt u direct een bedrijfsvermelding of SEM-bundel bestellen? Laat dan uw bedrijfsgegevens achter op onze website. Binnen 24 uur nemen wij op werkdagen contact met u op.