Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

TRC Advocaten, Veldhoven

Bolwerk 18, Veldhoven (Noord-Brabant)

www.trc-advocaten.nl

 

TRC advocaten: Toewijding - Rechtskennis - Continuïteit

Nationale en Europese wetgeving, vergunningen en verordeningen. De overheid die verwacht dat u steeds meer zelf gaat regelen. Iedereen heeft steeds vaker juridische ondersteuning nodig. Zoekt u een kantoor waar betrouwbaar en effectief advies vanzelfsprekend is? Kies dan voor de professionals van TRC Advocaten. Wij staan voor een nuchtere, eigentijdse aanpak. TRC Advocaten met vestigingen in Veldhoven en Horst is een van de oudste kantoren in de regio, maar beslist niet stoffig.

 

Onze advocaten zijn thuis in de algemene rechtspraktijk en in verschillende, elkaar aanvullende specialisaties. Samen vormen ze een team dat een brede dienstverlening kan bieden. Wij doen ons best voor u, voor een correct tarief. Onze klanten zijn niet bang ons vroeg in te schakelen om juridische problemen te voorkomen, of voor bijstand bij procedures. Maak kennis met TRC Advocaten en ervaar waarom bedrijven, overheden en particulieren ons steeds weer weten te vinden. Want wij staan dicht bij onze klanten.

Voor elk juridisch vraagstuk een specialist.

Bij TRC Advocaten werken ervaren advocaten die zijn opgeleid in een brede algemene rechtspraktijk en zich daarna hebben verdiept in één of meer rechtsgebieden.

Arbeidsrecht en ondernemingsrecht

Vastgoedrecht en bouwrecht

Contractenrecht

Aansprakelijkheidsrecht

Faillissementsrecht

Ruimtelijk bestuursrecht

Agrarisch recht

Personenrecht en familierecht

Vreemdelingenrecht en asielrecht

Strafrecht

Huurrecht

Contact opnemen

Contact info

TRC Advocaten
Bolwerk 18
Veldhoven (Noord-Brabant)

www.trc-advocaten.nl

Trefwoorden: Advocaten, Advokaten, Advocatuur, Notaris, Tilmans

Rubrieken: Advocaten en Advocatenkantoren, Advocatenkantoren, Advocaten en Notariskantoren, Advocaten en Notariskantoren, Advocatuur

Houd contact