Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Mueller B.V., Assen

Narcisstraat 14, Assen (Drenthe)

WhatsApp met Mueller B.V.

www.muellerbv.com

https://www.faxgids.nl/image/016a911300/20/0/logo/0

Introductie

De Mueller melkkoeltank vormt de basis van het productenpakket van Meko.
Rondom deze basis heeft Meko een compleet assortiment producten die bijdragen aan een optimaal koel- en bewaarsysteem voor melk op het veehouderijbedrijf.

De  Mueller melkkoeltank in combinatie met een bijpassende koelmachine vormt het middelpunt van het melkkoelsysteem. De door Meko geselecteerde koelmachines zijn vergeleken met conventionele koelmachines bijzonder energie-efficiënt en de capaciteit wordt afgestemd op de individuele situaties.

Naast nieuwe Mueller melkkoeltanks kunt u bij Meko ook terecht voor diverse merken gebruikte melkkoeltanks. Ook kan Meko u onderdelen leveren van diverse merken melkkoeltanks. We hebben immers niet alleen maar Mueller melkkoeltanks in onderhoud.

Met een service abonnement van Meko bent u er altijd van verzekerd dat uw melkkoelsysteem perfect onderhouden wordt. Dagelijks zijn diverse montageploegen en ruim 50 servicemonteurs op pad voor het installeren of onderhouden van uw melkkoelinstallatie.Als een van de grootste Europese leveranciers van melkkoeltanks is Meko een goede bekende in de melkveehouderij. De ervaring die in meer dan 35 jaar is opgedaan, hebben we vertaald naar een breed pakket producten en diensten. Om als agrarische ondernemer tegenwoordig succesvol te zijn, heeft u meer nodig dan hoogkwalitatieve producten of een gunstige offerte. Visie, bijvoorbeeld bij uw zakenpartner is een vereiste. Want u heeft geen standaardproduct nodig, maar een totale oplossing. Meko kan dit leveren, dankzij knowhow en ervaring. Want onze kennis en informatie zetten wij om naar praktische producten. Met een eerlijke prijs en een prima service.
Het is geen toeval dat we marktleider in Nederland zijn geworden in melkkoeloplossingen en dat we met een groeiend productassortiment op steeds meer terreinen succesvol zijn.

Contact opnemen

Contact info

Mueller B.V.
Narcisstraat 14
Assen (Drenthe)

www.muellerbv.com

Trefwoorden: Melkkoeling, Koelmachine, Koeltank, Melkkoelmachine, Melkkoelsystemen

Rubrieken: Melkmachines

Houd contact