Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Hendriks Stalen Bekistingtechniek B.V., Veenendaal

Hendriks Stalen Bekistingtechniek B.V., Veenendaal

Inductorstraat 41, Veenendaal (Utrecht)

www.hendriks-groep.nl


Wandbekistingen
Voor woning- en utiliteitsbouw verkopen en verhuren wij een scala aan wandbekistingen van verschillende lengtes, die we eenvoudig kunnen combineren tot de gewenste afmeting. De posities van de bijgeleverde raam- en deursparingen en kopschotten kunnen we volledig voorprogrammeren. Al onze bekistingen zorgen voor bijzonder fraaie en glad afgewerkte wanden. Vanzelfsprekend kunnen de systemen geleverd worden in combinatie met spouwbladbekisting.


  

De wanden hebben weinig afwerking nodig en al onze bekistingen vergen weinig manuren/m2, zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, makkelijk in gebruik en flexibel inzetbaar bij verschillende projecten. Dat betekent voor u: tijd- en kostenbesparing zónder enige concessie op het gebied van kwaliteit en service. Speciaal is onze, in eigen beheer ontwikkelde, arbeidsvriendelijke wandbekisting. Hiervoor is optimaal gebruik gemaakt van moderne voorbereidings- en productietechnieken. De combinatie met de nieuwste inzichten op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijke stalen bekisting, die snel omgebouwd kan worden en modulair gekoppeld kan worden aan de nieuwe tunnelbekisting. De bijbehorende veiligheidsvoorzieningen kunnen in één keer gehesen worden in en de juiste positie geplaatst.
Klik hier voor meer informatie over onze projecten
Tunnelbekistingen
Voor projecten vanaf circa 50 woningen kunt u vertrouwen op ons complete pakket aan half- en voltunnelbekistingen die u zowel kunt huren als kopen. Weinig manuren per m2 in combinatie met een strak uiterlijk dankzij de 5 mm. huidplaat maken dit unieke, door Hendriks stalen bekistingtechniek ontworpen systeem geschikt voor alle soorten projecten: van Vinex-locatie tot stedelijk inbreidingsplan. Al onze bekistingen leveren wij inclusief steigers en veiligheidsvoorzieningen, die voldoen aan alle wettelijke normen. Vanzelfsprekend kunnen de systemen geleverd worden in combinatie met spouwbladbekisting.   Zes teams van gekwalificeerde en ervaren medewerkers zorgen voor vakkundige (de)montage op de bouwplaats. Spraakmakend is onze arbeidsvriendelijke tunnelbekisting, die we in eigen beheer ontwikkeld hebben. Hiervoor is optimaal gebruik gemaakt van moderne voorbereidings- en productietechnieken. De combinatie met de nieuwste inzichten op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijke stalen bekisting, die snel omgebouwd en modulair gekoppeld kan worden aan de nieuwe wandbekisting. De bijbehorende veiligheidsvoorzieningen worden in één keer gehesen en in de juiste positie geplaatst.
Klik hier voor meer informatie over onze projecten

Contact opnemen

Contact info

Hendriks Stalen Bekistingtechniek B.V.
Inductorstraat 41
Veenendaal (Utrecht)

www.hendriks-groep.nl

Trefwoorden: Wandbekisting, staal, Tunnelbekisting, staal, Verhuur, stalenbekisting, Steigers

Rubrieken: Bekistingen

Houd contact