Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Van der Linden Transport, Barendrecht

Koedood 27, Barendrecht (Zuid-Holland)

www.vanderlindentransport.nl

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Transport gevaarlijke stoffenU kunt bij ons terecht voor het vervoer van vast en vloeibaar transport. Ook kunnen wij gevaarlijke stoffen voor u transporteren: wij zijn in het bezit van tankcontainers en onze chauffeurs hebben hier de juiste certificaten voor. Wij garanderen u een keurige en tijdige aflevering van uw lading. Wij hebben veel vakkennis in huis en denken graag met u mee. Van der Linden Transport is een klein transportbedrijf met minder dan 10 werknemers. Zo profiteert u van korte lijnen!

Efficiënte transportoplossingen

Vervoer agrarische productenWij verzorgen het transport van containers in binnen- en buitenland. Vanuit onze thuisbasis te Barendrecht zijn we snel in Rotterdam en de Europoort. Van der Linden Transport heeft ook speciale tankwagens voor weg- en waterbouw en vloeibare transporten van afval of agrarische producten.


U kunt contact met ons opnemen voor een zorgeloos transport. Wij werken onder andere in Rotterdam, Sliedrecht, Dordrecht, Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon, Ridderkerk en Schiedam.

 

Transport gevaarlijke stoffen

Transport en Vervoer, Transportbedrijven, Transport, Transport en Logistiek, Transport & Logistiek, Transportbedrijf, Containervervoer, Containertransport, Distributie, ADR Transport, Vloeibaar transport, Containervervoer, Vervoer van vloeibaar slib en Vloeibaar afval in Barendrecht, Zuid-Holland.

Contact opnemen

Contact info

Van der Linden Transport
Koedood 27
Barendrecht (Zuid-Holland)

www.vanderlindentransport.nl

Trefwoorden: Transportbedrijf, Containervervoer, Containertransport, Distributie, ADR Transport, Vloeibaar transport, Container vervoer, Vloeibaar afval, Vervoer van vloeibaar slib, Vervoersbedrijf

Rubrieken: Transport en Vervoer, Transportbedrijven, Transport, Transport en Logistiek, Transport & Logistiek

Houd contact