Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Beijer Automotive BV, Schijndel

Ambachtstraat 22A, Schijndel (Noord-Brabant)

www.beijer.eu

Beijer Automotive BV is een auto-elektronica specialist bij uitstek, en een innovatieve leverancier van o.a. In-car instructies, de B2S CAN-interface en de API signaal-interface.

Onze Producten bieden inbouwers van auto-elektronische systemen, technische oplossingen voor problemen die ze ondervinden bij de inbouw van deze systemen. De kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze interfaces, zoals de B2S CAN interfaces en de API, wordt door inbouwers hoog gewaardeerd. De zekerheid dat een interface altijd naar behoren werkt, verkleint de zoektijd in geval van storingen.
We hebben onze Producten overzichtelijk ingedeeld in categorieën, zodat u snel kunt vinden wat u nodig heeft.

Onze In-car instructies bestaan uit een database met voertuigspecifieke informatie. Ze beschrijven in praktische taal waar je de benodigde signalen kunt vinden die je nodig hebt bij de inbouw van bijvoorbeeld navigatiesystemen, ritregistratie-systemen of cruise controls. De In-car instructie beschrijven voor elk merk, type en bouwjaar waar en óf je een snelheidsignaal kunt vinden en wat de specificaties van dit signaal zijn. Ook externe mogelijkheden (interfaces) voor het verkrijgen van een snelheidsignaal worden genoemd. Natuurlijk wordt aangegeven wat de snelste en meest eenvoudige locatie voor dit signaal is. Duizenden inbouwers in Nederland en ver daarbuiten gebruiken de In-car instructies. Het gebruik ervan kan veel tijd en geld besparen, in plaats van het zelf zoeken naar de juiste signalen. Bekijk de Registratie/Abonnementsvormen en Voorwaarden voor de mogelijkheden.Probeer de voorbeeld In-car instructie!

Contact opnemen

Contact info

Beijer Automotive BV
Ambachtstraat 22A
Schijndel (Noord-Brabant)

www.beijer.eu

Trefwoorden: Voertuiginformatie, Snelheidssignaal, Auto-electronica, Schijndel, Snelheidsignaal

Rubrieken: Auto-Elektronika

Houd contact