Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Derbri B.V.

Derbri B.V., Culemborg

Costerweg 2, Culemborg (Gelderland)

www.derbri.com

Honkvast
Derbri B.V. is een internationale handelsonderneming, opge- richt in 1972. Om dicht bij het vuur te zitten, vestigden wij ons in het toenmalige hart van de Nederlandse meubelindustrie: Culemborg. Nu na al die jaren, is ons hoofdkantoor hier nog steeds te vinden.

Internationale kantoren
Inmiddels is het bedrijf dermate gegroeid, dat we ook buiten de Nederlandse grenzen opereren. Wereldwijd beschikken we momenteel over kantoren in Denemarken, Korea, China en Duitsland. Inmiddels hebben wij ook de deuren geopend van ons nieuwste bedrijf in Servië, Derbri D.O.O. Beograd.

Team

Derbri B.V. hecht waarde aan een goed samenwerkingsver- band. Niet alleen met onze klanten, maar ook intern. Combi- neer dit met de specialistische kennis binnen elke afdeling en je hebt het ideale, complete aanbod. Als klant, plukt u hier de vruchten van. Want alleen zo kunnen wij een optimale service en goede kwaliteit bieden tegen een redelijke prijs!

Wij werken graag vanuit een persoonlijke aanpak. En daarom stellen wij het Derbri-team graag even aan u voor:

Actueel

Derbri wil graag weten wat er speelt in de markt en welke ontwikkelingen zich voordoen. Daarom vinden wij het ook van belang om u op de hoogte te houden van ons laatste nieuws. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze verkoop binnen- of buitendienst.

Contact opnemen

Contact info

Derbri B.V.
Costerweg 2
Culemborg (Gelderland)

www.derbri.com

Trefwoorden: Gelderland, Culemborg, Meubelstoffen, Woningtextiel, Textiel, Derbri

Rubrieken: Textiel - Fabrieken en Groothandels

Houd contact